4 Haziran 2018 Pazartesi

Testosterone Propionate

Testosterone Propionate

Testosteron Propiyonat, tek bir ester testosteron bileşiğidir ve her üretilen en önemli testosteron bileşiklerinden birini temsil eder. Sentetik testosteron ilk oluşturulduğunda saf formundaydı. Basitçe bir ester eklenmemiş, bu nedenle çok sık bir uygulama çizelgesine ihtiyaç duyan hızlı etkili bir bileşik temin edilmiştir. 1937'de Almanya'dan gelen ilaç devi Schering, Testote ticari adıyla Testosteron Propionate'de ilk ester baz testosteronu serbest bırakırdı. En sonunda Testosteron Enantant ürününe vereceği aynı ticari isim. Propiyonat esterin hormona bağlanması, hormonun salım zamanının kontrol edilmesine ve stabil kan düzeylerinin korunmasında daha etkili bir yol sağlamasına olanak sağlar. Bu, ilk sentetik testosteron preparatı olmasa da, Testosteron Propionat ticari olarak satılan ilk testosteron ürünü olacaktır. Ayrıca 1960'lı yılların ve yeni doğan performans artırıcı topluluğun çoğuna kadar tıp camiasına da hakim olacaktı.
Test 600x - Satın Al 2 Get 1 Free 1960’daki Testosteron Propionat’ın kullanımı, büyük ester esansı Testosteron Cypionate ve Testosteron Enantant bileşiklerinin lehine bir çok popülerliğini kaybeder. Bununla birlikte, bugün hala tıbbi olarak birçok performans sporcusu tarafından kullanılmaktadır. İkinci grup arasında daha fazla bulacaksınız. Birçok performans arttırıcı sporcu aslında Propionate formunun testosteronun baskın büyük ester formlarından daha az su tutulmasına neden olacağına inanmaktadır. Bu nedenle, kesme döngüleri sırasında sıklıkla testosteronun tercih edilen şeklidir. Bu ortak inanç olsa da aynı zamanda bir yanlış anlamadır. Testosteron formundan bağımsız olarak, hormon, ester ayrılana ve daha sonra hormon serbest bırakılıncaya kadar vücutta aktif hale gelmez. Başlangıçta hormona bağlanmış olan esterden bağımsız olarak, ester uzaklaştırıldıktan sonra vücutta hala aynı testosteron hormonuna sahip olursunuz. Peki bu efsane nereden geliyor? Sağduyu, bir kesim döngüsünü çalıştırırken, kişinin kalori kısıtlı diyetini tüketeceğini söyler, ki bu da genellikle daha sağlıklı ve karbonhidratlarda bol miktarda bulunur. Sonuç olarak birey daha az su tutacaktır. Daha sonra diyet yaparken çoğu zaman daha az testosteron kullandığımız ve toplam dozunuzun mevsim dışı dozdan daha az olduğu durumlarda, su tutulmasını teşvik etmek için daha az aktif hormon var. Sonuç olarak, tüm testosteron formları olarak Testosteron Propiyonat ile aynı faydaları alabilirsiniz. Bununla birlikte, Testosteron Propionat'ın bir avantajı, büyük ester bazlarına kıyasla çok sık enjeksiyon protokolüne bağlı olarak, hormonun stabil ve tepe kan seviyelerini muhafaza etmenin daha kolay olabileceğidir.
Performans geliştirmenin dışında, Testosteron Propionate bir dizi terapötik kullanım bulmuştur. Ancak, tüm testosteronlar gibi düşük testosteron gibi erkek androjen eksikliğinin tedavisi her zaman en yaygın kullanım noktası olmuştur. Bununla birlikte, Testosteron Propionate, menopoz sorunları, kronik kistik mastit, aşırı laktasyon ve endometriozis tedavisinde uzun yıllar boyunca ilginç kullanım noktaları buldu. Bu, kadın tıbbi tedavi için en yaygın olarak kullanılan testosteron için yeterli bir süredir, fakat büyük ölçüde kadın hastalarda ABD FDA onayından çıkarılmıştır. ABD'de hala erkek kullanımı için onaylanmıştır, ancak dünyanın diğer bölgelerinde daha yaygın olarak bulunan tıbbi çevrelerde bulunacaktır. Bununla birlikte, Cypionate ve Enanthate, Propionate'i esas olarak performans çevrelerinde kullanmak üzere bırakan dünya çapında hakim formlar olarak kalmaktadır.
Testosteron Propiyonat Fonksiyonları ve Özellikleri:
Testosteron Propiyonat saf bir testosteron hormonudur. Sentetik olmasına rağmen, birincil olarak doğal olarak üretilen erkek androjen testosteronunun mükemmel bir kopyasıdır. Tasarım gereği hormon, hormonun salınım süresinin kontrol edilmesini sağlayan küçük / kısa bir ester olan Propionat (propionik asit) esterine bağlanır. Bir ester olmadan, hormon uygulama sonrası hızla dağılır ve dağılır. Ester eklenmesiyle, bu kontrollü bir salımı teşvik eder ve bireyin hormonu daha az sıklıkta enjekte etmesine izin verir. Testosteron Propiyonat enjekte edildiğinde, ester yavaşça hormondan ayrılmaya başlar. Ester ayrıldığı için, testosteron hormonu kanın içine salınmaya başlar. Testosteron Propionat'ın yarı ömrü yaklaşık iki gündür. Bu, yarı ömrü biraz daha az olan ve 24 saatten daha az bir süreye sahip olan estersiz testosterondan büyük ölçüde daha uzundur.
Saf bir testosteron olan Testosteron Propionate, 100 bir anabolik derece ve 100 bir androjenik derecelendirme de taşır. Testosteron hormonunun kendisi, tüm anabolik steroidlerde tüm anabolik ve androjenik derecelendirmelerin ölçüldüğü temeli temsil eder. Daha da önemlisi, bu yapısal değerleri taşırken, çeviri notu mükemmel bir şekilde eşleşiyor. Testosteron Propionat, kayda değer miktarda anabolik ve androjenik aktivite verecektir. Bu, tüm steroidlerin yapısal kapasitelerini çeviri kapasitesine uymadığı için önemlidir.
Doğada sentetik olmasına rağmen, Testosteron Propiyonat düşük testosteron tedavisi için etkili bir hormondur. Testosteron, fiziksel, zihinsel ve cinsel sağlığımızı etkileyen erkek ve kadınların ürettiği temel bir hormondur. Her iki cinsiyet için üretilip gerekli iken, erkekler kadınların yaklaşık on katını gerektirir. Testosteron düşüklüğünden muzdarip ve ABD'de 20 milyondan fazla erkek bir tür androjen eksikliğinden muzdaripse, Testosteron Propionate sorunu çözecektir. Bununla birlikte, etkili olsa da, sonuçta, testosteron, sık enjeksiyon gerektireceği için tercih edilen bir tedavi şekli değildir. Tedavi planlarında testosteron Cypionate ve Testosteron Enanthate dominant formlar olarak kalır. Ancak, eğer acı çekerseniz ve Testosteron Propiyonat uygun olanı ise uygun bir seçenektir.
Düşük testosteron ile ilişkili çok sayıda semptom vardır. Semptomların kendisi yaşamı tehdit etmiyor, ancak yaşam kalitenizi her zaman azaltıyorlar. Daha da önemlisi, koşul göz ardı edildiğinde, bazıları yaşamı tehdit eden çok daha ciddi koşullara açık bir kapı olabilir. Düşük testosteron belirtileri şunlardır:
Libido kaybı (kısmi veya tamamen kayıplara işaret edebilir)
Erektil Disfonksiyon (sürdürememe veya elde edilememesi ve ereksiyon)
Kas Kütlesi Kaybı (diyet ve egzersize rağmen)
Güç kaybı (diyet ve egzersize rağmen)
Artan Vücut Yağları (diyet ve egzersize rağmen)
Zihinsel Berraklık Kaybı
Odaklanma Azaltılmış Yetenek
Letarji
Uykusuzluk hastalığı
sinirlilik
Azalmış Enerji
Depresyon
Zayıf bağışıklık sistemi
Testosteron Propionat'ın düzenli olarak uygulanması, düşük testosterondan kaynaklanıyorsa, bu listedeki her son semptomu düzeltir. Düşük testosteronun erken aşamalarında çok fazla semptom göstermeyebilirsiniz. Birçok erkek başlangıçta cinsel yolla en sık ve belki de bir tanesini listeden gösterir. Bununla birlikte, cinsel olarak ilgili semptomlar en yaygın olanı iken, başlangıçta bu tür semptomlar olmadan düşük testosterondan muzdarip olmak mümkündür. Zaman geçtikçe, göz ardı edilirse semptomlar dağılmaya başlar. Sürekli olarak görmezden gelindiğinde düşük testosteron, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok daha fazlasını destekleyebilir:
Alzheimer hastalığı
Diyabet
osteoporoz
kısırlık
poliüri
kaygı
Kalp hastalığı
Testosteron Propiyonat gibi bileşikler, düşük testosteron durumunu kolayca giderebildiklerinde, problemle yaşamak için gerçekten bir mazeret yoktur. Kullanmak için olası yan etkileri vardır, ancak bu sadece vücudunuzun iyi alışkın olduğu bir hormon olan testosteron olduğunu unutmayın. Düşük düzeydeki hasta için Testosteron Propiyonatın olası yan etkileri olsa da çok az erkeğin bir problemi olacaktır.
Primer erkek androjenin mükemmel bir kopyası iken, düşük testosteron tedavisi Testosteron Propionat tarafından sağlanan tek fonksiyonel özellik değildir. Bu çok yönlü bir anabolik steroiddir ve hormonun yüksek seviyeleri birkaç ana anabolik özelliği geliştirir. Yüksek seviyelere baktığımızda, bu, performans geliştirmenin alanıdır. Bu tür bir kullanımla, birey testosteron seviyelerini, doğal olarak üretilebilecek olanın çok ötesinde ve ötesinde alacak. Bu eylem sayesinde Testosteron Propionate, çoğu erkek için çok iyi hizmet verecek beş temel steroidal geliştirme özelliğini destekleyecektir. Bu tür bir kullanımla, takviye eden her erkek, hayatında düşük seviyeli bir hastayla aynı alanda iyileşmelerden keyif alacak. Bununla birlikte, bu tür kullanımları ayıran ve ayırt eden beş özellik tarafından sağlanan muazzam bir geliştirme. Testosteron Propiyonatın beş ana anabolik özelliği şunlardır:
Gelişmiş Protein Sentezi
Geliştirilmiş Azot Tutma
Artan Kırmızı Kan Hücresi Sayımı
Artan IGF-1 Çıkışı
Glukokortikoid Hormonların İnhibisyonu
Protein sentezini geliştirerek, bu sadece hücrelerin protein oluşturduğu oranı arttırdığımız anlamına gelir. Kas dokusunun birincil yapı bloğunu temsil eden protein; Bu, anabolik büyümenin teşvik edildiği onarım ve kurtarma için gereklidir. Azotun teşvik edilmesi, tüm yağsız doku yaklaşık% 16 azottan oluştuğu için anabolik atmosferi de arttıracaktır. Azot seviyeleri düştüğünde, katabolik (kas kaybı) duruma yol açabilir. Tam tersine, daha fazla nitrojeni daha anabolik olarak koruruz.
Sonra kırmızı kan hücrelerinin tanıtımını yaptık. Kırmızı kan hücreleri, oksijeni kanın içinden ve içinden geçirmekten sorumludur. Daha büyük kan oksijenasyonu, daha büyük kas dayanıklılığı ile sonuçlanır, iyileşme sağlar ve anabolik atmosferi tekrar destekler. Buradan İnsülin-Benzeri Büyüme Faktörü-1'in (IGF-1) tanıtımını yapıyoruz. IGF-1, vücudun iyileşme ve gençleştirme yetenekleri için oldukça anabolik ve temel olan doğal olarak üretilen bir protein hormonudur. Bu, insan vücudundaki hemen her hücreyi etkileyen ve kas dokusu, bağlar ve tendonlar, kıkırdak ve hatta merkezi sinir sistemi üzerinde olumlu bir etkiye sahip olan bir hormondur.
Son olarak, glukokortikoid veya stres hormonlarının inhibisyonuyla ayrıldık. Bu hormonlar vücudun refahı için bir dereceye kadar gereklidir, fakat kas kaybı ve yağ teşvik edici hormonlardır. Kortizol en iyi bilinen glukokortikoiddir ve bu hormonların vücutta baskın hale gelmesi çok kolaydır. Baskın bir atmosfer, anabolik bir atmosferin karşısına çıkar. Neyse ki Testosteron Propionate gibi bileşikler bunun gerçekleşmeyeceğinden emin olacaklardır.
Testosteron Propionatın Etkileri:
Düşük testosteron hastası için, Testosteron Propionate ile takviye ederseniz, artık acı çekmeyeceksiniz. Bu, Testosteronun bu açıdan birincil etkisidir. Düzeyler düşüktü ve şimdi değiller. Daha sonra performans arttırıcı atletimiz var ve çok yönlü bir anabolik steroid olarak Testosteron Propionate'in etkileri bu kategoride geniş bir alanı kapsayacaktır.
Sezon dışı sporcu için testosterondan daha önemli veya yararlı bir anabolik steroid yoktur. Yüksek testosteron seviyeleri, yağsız kas kütlesi ve kuvvetinde önemli artışlar sağlayacaktır. Bu, bireyin yeterli kalori aldığını varsayıyor. Testosteron Propiyonat gibi bileşikler büyülü değildir, yine de vücudunuza yeterli kaloriyi beslemeniz gerekir. Sezon dışı bir büyüme döneminde, bu toplam kalori alımının bakımın biraz üzerinde olması gerekir. Bu maalesef vücut yağ kazancını artıracak. Bununla birlikte, başarılı bir sezon dışı olmanın anahtarı, vücut yağ kazanımını mümkün olan en fazla düzeye indirirken, zayıf doku elde etmektir. Testosteron Propionate ile takviye ederek bunu daha verimli bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Yüksek testosteron seviyeleri, daha güçlü bir metabolik hızı teşvik edecektir. Bu, görünüşte hiç bir şey yokmuş gibi yemek için bir lisans değil, ama kalorilerinizi daha iyi kullanabilmeniz gerekir.
Daha sonra kesme aşamasına sahibiz ve Testosteron Propiyonat burada çok değerli olabilir. Vücut yağlarını kaybetmek için tükettiğimizden daha fazla kalori yakmamız gerekir. Dünyadaki en sağlıklı beslenmeyi takip edebilir ve kendinizi toprağa uygulayabilirsiniz, ancak kalori eksikliğiniz yoksa vücut yağınızı kaybetmezsiniz. Ne yazık ki, bu gerekli kalori açığı, özellikle zayıflamış olduğumuz için, zayıf kas dokusunu riske atıyor. İnsan vücudu hayatta kalma içgüdüsü nedeniyle vücut yağ kaybetmek istemiyor. Diyet sırasında enerji talepleri arttıkça, vücut istediği her yerden ihtiyaç duyduğu şeyi alacaktır ve bu çoğu zaman kas dokusundan elde edilir. Başarılı diyetin anahtarı sadece yağ kaybetmek değil aynı zamanda kas dokusunu en aza indirmektir. Yüksek testosteron seviyeleri bunu verimli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Testosteron Propiyonat gibi anabolik bir koruyucu madde olmadan, bazı yağsız kas dokusu kaybı meydana gelir, bu verilen bir şeydir. Yüksek testosteron seviyeleri ile sağlanan metabolik güçlendirme nedeniyle, birey aynı zamanda daha verimli bir oranda yağ yakacaktır.
Kullanım amacınıza bakılmaksızın, Testosteron Propiyonat ile takviye eden herkesin kas dayanıklılığı büyük ölçüde artacaktır. Hızlıca dışarı çıkmayacaksın. Ayrıca, genel kurtarma oranınızın büyük ölçüde arttığını göreceksiniz ve bu iyileşme sayesinde ilerleme kaydedilmiştir. Bu Testosteron Propiyonat, herhangi bir kabarma veya akılda kesme olmayabilir sporcular için mükemmel bir steroid yapar. Dayanıklılık ve geri kazanımdaki artış, artırılmış dayanıklılık ile birlikte daha etkili atletik performansa yol açacaktır.
Testosteron Propionatının Yan Etkileri:
Testosteron Propionat, çoğu sağlıklı yetişkin erkek için çok iyi tolere edilen anabolik steroiddir. Sağlıklı bir düşük testosteron durumu hariç. Yüksek bir tolerans eşiği taşırken, Testosteron Propiyonat kullanımının olası yan etkileri vardır. Düşük düzeydeki hasta için Testosteron Propionat'ın yan etkileri nadiren bir problem olacaktır. Yan etkiler mümkündür, ancak unutmayın ki sadece vücudunuzun eksik olduğu şeyleri değiştiriyorsunuz. Performans sporcu için bu, hormonun suprafizyolojik dozlarını gerektirecektir ve bu, Testosteron Propionat'ın yan etkilerinin en yaygın olduğu yerdir. Ancak, çoğu erkek yüksek testosteron seviyelerini çok iyi tolere edebilir. Bir kesme noktası vardır ve bir adamdan diğerine değişir, ancak çoğu erkek hormonun nispeten yüksek seviyelerini kullanabilir ve kontrol edebilir. Testosteron Propionate'in olası yan etkilerini anlamanıza yardımcı olmak için, bunları ihtiyacınız olan tüm bilgilerle birlikte ayrı kategorilerine ayırdık.
[1] Östrojenik:
Testosteron Propionat'ın yan etkileri, ağırlıklı olarak östrojenik doğasını saracaktır. Testosteron hormonu, aromataz enzimi ile etkileşimi ile östrojene dönüştürme yeteneğine sahiptir. Aromatizasyon meydana geldiğinde, östrojen seviyeleri yükselirse, jinekomastiye ve aşırı su tutulmasına neden olabilir. Şiddetli aşırı su tutma da yüksek tansiyona yol açabilir. Neyse ki Testosteron Propionat'ın östrojenik yan etkilerini kontrol etmek ve önlemek çok kolaydır.
Çoğu erkek, ekzojen testosteron ile desteklendiğinde yaygın olarak bir anti-östrojen kullanmaya teşvik edilir. Anti-östrojenlerde, Seçici Östrojen Alıcı Modülatörlerinde (SERM'ler) Nolvadex (Tamoksifen Sitrat) ve Aromataz İnhibitörleri (AI's) gibi Arimidex (Anastrozol) gibi iki seçeneğiniz vardır. AI, aromatizasyonu ve serum östrojen seviyelerini düşürdüğü için en etkili olanı olacaktır. SERM'ler östrojeni inhibe veya azaltmayacak, östrojen hormonunun bağlanmasını engelleyen östrojen reseptörüne bağlanacaktır.
Yapay zeka en etkili olanı olmakla birlikte kolesterol üzerinde de sert olabilir. Kendi başlarına çok sert görünmüyorlar, ancak Testosteron Propiyonat gibi bir aromatize steroid ile kombine edildiğinde sorun daha da artmaktadır. SERM’ler herhangi bir negatif kolesterol aktivitesini desteklemeyecektir. Aslında, anti-östrojenik SERM'ler aslında karaciğerde östrojen olarak hareket ederken ve sağlıklı kolesterolü destekleyecektir. İşi başarabilirlerse, SERM’ler her zaman ilk tercihiniz olmalıdır. Bununla birlikte, bazılarının bir AI'ya ihtiyacı olacaktır ve eğer öyleyse, eğer kolesterollerini kontrol etmek için daha fazla çaba sarfetmeleri gerekecektir.
[2] Androjenik:
Testosteron Propionat güçlü androjenik bir hormondur ve sonuçta androjenik yan etkiler mümkündür. Testosteron Propionat'ın olası androjenik yan etkileri arasında erkek tipi kellik ve vücut kılı büyümesine yatkın kişilerde akne, hızlandırılmış saç dökülmesi yer alır. Testosteron Propiyonatın bu yan etkileri mümkün olsa da, bunlar genetik yatkınlıklara oldukça bağımlıdırlar. Pek çok erkeğin bir sorunu olmayacak, diğerleri ise biraz dikkatli davranmaya ihtiyaç duyacaktır.
Testosteron hormonu, 5-alfa redüktaz enzimi tarafından metabolize edilmesinden dolayı dihidrotestosterona (DHT) indirgeme kabiliyetine sahiptir. Bu, deri ve kafa derisinin hedef bölgelerindeki androjenik aktiviteyi teşvik eden şeydir. Bazı erkekler, hormonları göreceli androjenisitesini azaltacağından, faydalı olabilmek için Finasterid gibi bir 5-alfa redüktaz inhibitörü bulabilirler. Bu aktiviteyi tamamen azaltmayacak ancak belirgin bir etkisi olacaktır.
[3] Kardiyovasküler:
Testosteron Propiyonat, toplam HDL düzeylerini baskılayan kolesterol, özellikle HDL kolesterol (iyi kolesterol) üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Terapötik bir doz güçlü bir istatistiksel azalmayı desteklememelidir, ancak aynı doz bir AI ile birleştiğinde HDL baskılanmasını destekleyebilir. Suprafizyolojik bir dozla, toplam HDL baskılanması% 20'ye kadar mümkündür. Bir AI ile birleştiğinde, muhtemelen bıkkın olacaktır.
Testosteron Propionate ile takviye edecekseniz, özellikle bir AI'yi dahil edecek olursanız, kolesterol dostu bir yaşam tarzı önemli olacaktır. Bireylerin diyetleri omega yağ asitleri açısından zengin, doymuş yağlar ve basit şekerler bakımından zengin olmalı ve bol miktarda kardiyovasküler aktivite normal rutininizin bir parçası olmalıdır. Kolesterol dostu bir yaşam tarzı sağlayanlar, bazı temel koşullar olmadıkça nadiren bir soruna sahip olacaklardır.
[4] Testosteron:
Kim olduğunuzu veya neden kullandığınızı dikkate almadan, Testosteron Propionat'ın yan etkileri her zaman doğal testosteron üretiminin bastırılmasını içerecektir. Düşük seviye hasta için bu bir endişe kaynağı değildir. Böyle bir birey başlamak için yeterli testosteron üretmiyor. Performans sporcusu için kullanım sırasında, bu ekzojen testosteronun vücudunuza ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlayacağından endişe etmez.
Kullanım sona erdiğinde, doğal testosteron üretimi tekrar başlayacaktır. Ancak bu, düşük testosteron hastası için geçerli değildir. Düşük düzeydeki bir hasta muhtemelen her zaman ekzojen testosteron tedavisine ihtiyaç duyacaktır.
Performans sporcusu için, üretim tekrar başlayacak olmasına rağmen, bir Post Cycle Therapy (PCT) planı uygulamaya teşvik edilir. Bu, toplam iyileşme süresini kısaltır ve seviyen doğal olarak yükselmeye devam ederken uygun vücut fonksiyonu için yeterli testosterona sahip olmanızı sağlar. Hayır, bir PCT planı sizi kendi başına normale döndürmeyecektir, bunu yapabilecek bir PCT planı yoktur, ancak daha verimli ve rahat bir iyileşme sağlayacaktır. Aynı zamanda yağsız kas dokusunu da koruyacaktır. Bir döngü kesildikten ve doğal testosteron seviyeleri düşük olduğunda, kortizolün dominant hormon haline gelmesi çok kolaydır ve bu da zayıf dokuyu riske atacaktır. Bir PCT planı uygulamak ve bu sorun çözüldü.
Doğal testosteron iyileşmesi hakkında önemli bir not; Bu yanlış steroid takviyesi nedeniyle Hipotalamik-Pituiter-Testiküler Eksen (HPTA) ciddi hasarı yapılmadığı varsayılmaktadır. Aynı zamanda önceden düşük testosteron durumunun olmadığını varsayar.
[5] Hepatotoksisite:
Testosteron Propiyonat hepatotoksik değildir. Bu anabolik steroid karaciğere stres ya da hasar vermeyecektir.
Testosteron Propionate Kullanımı:
Düşük testosteron tedavisi için standart Testosteron Propiyonat dozları normal olarak enjeksiyon aralığı başına 25-50 mg'a düşer ve normal olarak haftada 2-3 kez verilir. Bununla birlikte, modern çağda, Cypionate veya Enanthate gibi bileşikler mevcut olduğunda nadiren kullanıldığını unutmayın.
Performans artırıcı sporcular için, diğer her gün 25-50mg genellikle diğer anabolik steroidlerin kullanımından kaynaklanan bastırma ile mücadele etmek için Testosteron Propionat'ın katı bir dozudur. Gerçek bir anabolik yarar için, dozlar normal olarak her gün 100 mg'a düşecektir. Bu, kontrol edilmesi kolay ve çoğu yetişkin erkek tarafından iyi tolere edilmeleri gereken çok güvenli bir dozdur. Daha yüksek dozlar kullanılabilir, çoğu erkek 150 mg'ı her gün çok iyi tolere edebilir. Birçok erkek, her gün 200 mg'a nispeten kolay bir şekilde tahammül edebilecektir. Bununla birlikte, her zaman dozun daha yüksek olmasının yan etki olasılığının arttığını unutmayın. Daha yüksek dozlar, yan etkilerin kontrol edilmesinde daha fazla dikkat ve çaba gerektirecektir, ancak bunları kontrol etmek, mümkün olduğunca fazladır.
Testosteron Propiyonat herhangi bir anabolik steroid ile iyi bir şekilde istiflenir. Sezon dışı hacim planları genellikle Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate), Anadrol (Oxymetholone) veya Dianabol (Methandrostenolone) gibi bileşikleri içerecektir. Kesim aşamasında, Test-P'yi, çoğunlukla bilinen yığınlardan Anavar (Oxandrolone), Masteron (Drostanolone), Primobolan (Methenolone), Trenbolone ve Winstrol (Stanozolol) ile iyi bir şekilde bulabilirsiniz. Trenbolone hormonu sezon dışı büyüme dönemlerinde de çok faydalı olabilir.
Testosterone Propionate Profili:
4-androstene-3-one, 17beta-ol
Testosteron bazı + Propiyonat ester
Moleküler Ağırlık (baz): 288.429
Moleküler Ağırlık (ester): 74.0792
Formül (baz): C19 H28 O2
Formül (ester): C3H6O2
Erime Noktası (baz): 155
Erime Noktası (ester): 21C
Üretici: Çeşitli
Etkili Doz (Erkek): TRT - 25-50mg / 2-3x / hafta - Performans: 100-200mg / her gün
Etkili Doz (Kadınlar): Tavsiye Edilmez
Aktif yaşam: <2 gün
Algılama Süresi: 2-3 hafta
Anabolik / Androjenik oranı: 100/100.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder