4 Haziran 2018 Pazartesi

Deca Durabolin

Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate)

Deca Durabolin, steroidal hormon Nandrolon'dan oluşan ve büyük Decanoate estere bağlı son derece popüler bir anabolik steroiddir. Nandrolone hormonu ilk olarak 1960 yılında ortaya çıktı ve 1962 yılında Organon tarafından Deca Durabolin ticari adıyla ticari kullanıma yönelik olarak geliştirildi. O zamandan beri çok sayıda Nandrolone Decanoate versiyonu piyasaya çıktı, ancak Deca Durabolin en çok tanınan isim olmaya devam ediyor. Bu, Nandrolone Phenylpropionate olan ve özellikle Nandrolone Phenylpropionate olan Organon'un Durabolinine ait olan ilk Nandrolone bileşimi değildi. Phenylpropionate sürümü, daha az aktif bir süre ile çok daha hızlı hareket eder ve Phenylpropionate formları popüler iken, Deca Durabolin Nandrolone pazarında büyük ölçüde hakim olmuştur.
Deca Durabolin, performans arttırıcı sporcular arasında en sık kullanılan anabolik steroidlerden biridir. Müthiş bir sezon dışı kütle steroidi olarak bilinir, ama aynı zamanda terapötik faydaları için birçok atletik çevrede de favoridir. Muazzam terapötik faydaları nedeniyle, Nandrolone hormonu, tıbbi uygulamada en yararlı anabolik steroidlerden biridir. Bununla birlikte, yılların anabolik steroid tartışması nedeniyle, bu kullanım ABD'de uzun yıllar boyunca oldukça sınırlı kalmıştır. ABD Dışında Deca Durabolin, bir dizi alanı kapsayabilen terapötik tedavi planlarında biraz daha popüler olmaya devam ediyor.
Deca Durabolin Fonksiyonları ve Özellikleri:
Deca Durabolin resmen 19-nortestosteron (19-nor) anabolik androjenik steroid olarak sınıflandırılmıştır. 19'uncu sınıflandırma, doğrudan yapısal doğasına işaret eder; bu, 19. pozisyonda bir karbon atomu bulunmayan testosteron hormonudur. Bu, testosteron hormonundan yapıdaki hafif bir değişiklik olsa da, bu hafif değişiklik bize eşsiz bir anabolik steroid verir. Bir Nandrolone bazı olarak, Deca Durabolin hormonun serbest bırakma aktivitesini büyük ölçüde yavaşlatmasını kontrol eden büyük Decanoate estere bağlanır. Bu, bireyin Nandrolone hormonundan sık enjeksiyon yapılmasına gerek kalmadan faydalanmasını sağlar. Enjekte edildikten sonra, Decanoate ester ayrılmaya başladıkça, ilk 24-48 saat içinde vücutta salınan Nandrolone'da keskin bir artış olacaktır. Bu noktadan itibaren, hormon yaklaşık 2-3 hafta boyunca vücuda salınmaya devam edecektir.
Deca Durabolin, testosterondan biraz daha büyük, nispeten kuvvetli bir anabolik derecelendirme taşır. Bununla birlikte, toplam androjenik aktivitesi, testosteronun 100 ile karşılaştırıldığında sadece 37'lik bir androjenik değer taşıyan testosterondan çok daha düşüktür. Deca Durabolin'in azaltılmış androjenik aktivitesi, hormonun dihidrotestosteron (DHT) yerine dihidronandrolona (DHN) indirgeme yeteneğine bağlıdır. . Bu, Deca Durabolin'i, testosterondan çok daha hafif bir steroid ve sağlıklı yetişkin erkekler için en iyi tolere edilen anabolik steroidlerden biri yapar. Bu tolere edilebilir doğa, düşük estrojenik aktivitesi ile de belirgindir. Deca Durabolin aromatize eder, ancak sadece yaklaşık% 20 oranında testosteron oranı. Bununla birlikte, güçlü bir progestin doğası taşır ve bu daha sonra göreceğimiz gibi yan etkilere oynayacaktır.
Birçok anabolik steroid gibi, Deca Durabolin de protein sentezini güçlendirir, glukokortikoid hormonları inhibe edebilir ve gelişmiş IGF-1 çıktısını arttırabilir. Birçok anabolik steroid gibi, Deca Durabolin de kaslarda azot tutulumunu artırma yeteneğine sahiptir, ancak bu konuda birçok steroidden daha güçlü bir etkiye sahip olduğu görülmektedir. Aslında, çalışmalar, düşük Nandrolone dozlarının bile nitrojen tutulumunu büyük ölçüde artırabildiğini göstermiştir. Tüm kas dokusu yaklaşık% 16 azottan oluştuğu için bu önemli bir faktördür. Bu küçük bir miktar gibi görünse de, daha fazla anabolik kalmaya devam ederiz. Azot seviyeleri korunmadığında, bu, katabolik (kas kaybı) duruma girmemize neden olabilir.
Deca Durabolin, son derece önemli ve birçok anabolik steroidden büyük ölçüde ayrılan iki özelliği taşıdığı için de iyi bilinir. Yine, diğer birçok steroid bu özellikleri taşıyacaktır, ancak Deca Durabolin bunu daha yüksek bir seviyeye taşır. Söz konusu özellikler, kemik mineral içeriğinin artması ve kollajen sentezinin arttırılmasıdır. Bu özelliklerden ötürü, Deca Durabolin ortak rahatlamayı teşvik etmekle ünlüdür ve birçok sporcu için bunu kullanmanın tek nedeni budur. Bu özelliklerin yanı sıra, kırmızı kan hücresi sayımını artırma yeteneği nedeniyle, bu steroidin ne tür terapötik avantajları tutabildiğini görmeye başlayabiliriz.
Deca Durabolin, kas güçsüzlüğü hastalıklarından muzdarip olanlar için, geriatrik güçsüzlük ve yorgunluğun yanı sıra anemiyi iyileştirmek için mükemmel bir steroid olduğu için iyi bilinmektedir. Deca Durabolin ayrıca bazı meme kanseri formlarını tedavi etmek için kullanılmış, ciddi yanık kurbanları için hayat değiştirmiştir ve ülser tedavisi bile yapabilmektedir. Ayrıca, hipofiz eksikliği olan cüceleşmenin ve çocuklarda gelişme geriliği tedavisinde etkili olduğu gösterilmiştir. Deca Durabolin tüm bu alanlarda yararlı olduğunu kanıtlamış olmasına rağmen, gerçekten tutkuyla osteoporozu tedavi etme yeteneğine sahiptir. Kemik mineral içeriği ve kollajen sentezi gelişmeleri göz önüne alındığında bu şaşırtıcı değildir. Bununla birlikte, ABD'de bileşik sadece HIV ve anemiden muzdarip olanları tedavi etmek için kullanılır, ancak bazı doktorlar terapötik gençleştirme planlarının potansiyelini fark etmeye başlar. Kuşkusuz, düşük dozda bu steroid, anti-aging pozitif bir yarar sağlayabilir.
Deca Durabolin'in Etkileri:
Deca Durabolin'in terapötik faydaları, basitçe temel yapısını anlamakla kolayca görülmekle birlikte, en çok neyin söz konusu olduğu etiket dışı kullanımdır. Deca Durabolin, performans arttırıcı sporcular arasında uzun süredir göze çarpan bir tercihtir ve büyük ölçüde faydalı olsa da, genellikle yanlış anlaşılmaktadır. Yanlış anlama, bu sadece bir bulking steroid olmasıdır ve bu fantastik bir kullanım noktası iken sadece bir tanesidir. Aslında, bazı rekabetçi vücut geliştiriciler, kesme aşamasında Deca Durabolin'i kullanacaklar ve böyle bir aşamada hiç bir kabarma olmayacak. Bununla birlikte, Deca Durabolin'in etkilerini ve çeşitli faydalı kullanım noktalarını anlamak için, birçok anabolik steroid kullanıcısı tarafından tutulan kusurlu bir düşünce tarzını kaldırmalısınız. Bu türden bir düşünce, tüm steroid ilerlemesinin, yağsız kas dokusunun gelişmesine bağlı olduğunu varsayar; Özellikle daha fazla yağsız kas dokusu oluşturmak. Kuşkusuz, bu anabolik steroid kullanımının birincil amacı, ancak tek değil. Bunu düşünerek Deca Durabolin'in değişen olumlu etkilerine bir göz atalım.
Sezon dışı hacimli bir steroid olarak, Deca Durabolin yağsız kitle için önemli kazanımlar sağlayacaktır, ancak kas kütlesindeki artış yavaş yavaş gelecektir. Bu büyük bir ester bazlı steroiddir ve hızlı hareket etmeyecektir. Bununla birlikte, bu steroid ile oluşturulan kütle, çoğu anabolik steroid ile karşılaştırıldığında daha yüksek kalitede kütle olacaktır. Su tutma mümkün, ancak kontrol edilmesi oldukça kolay olmalı. Çoğunun kuvvetleri de bir dereceye kadar artmış olmalı, ama Deca Durabolin, daha güçlü kuvvetlendirici steroidlerden biri olarak adlandırdığımız şey değil. Bu mevsim dışı fazda birey, bu steroidin sağladığı terapötik rahatlamanın da tadını çıkaracaktır; bu, mevsim dışı büyüme dönemlerine normal olarak en ağır ağırlık eğitimi süreleri eşlik ettiği zaman memnuniyetle karşılanacaktır. Bu birey, bu yeni büyümeyi normalde gerçekleşecek olan daha az vücut yağ birikimi ile de elde edebilmelidir. Anabolik steroidlerin kullanımı metabolik hızı arttırmak için iyi bilinmektedir. Bu, Deca Durabolin'e özgü bir şey değildir ve doğrudan vücut yağını yakmayacak iken, uygun bir seviyenin korunmasına yardımcı olacaktır. Sezon dışı kitlesel kazanımlar fazla kalori gerektirdiğinden, metabolik gelişmeyi ek bir bonus olarak düşünün.
Pek çok sporcu, top oyuncusu, avcı ve terapötik rahatlamadan fayda sağlayabilecek herhangi bir atlet genellikle Deca Durabolin ile desteklenir. Bu bireyler genellikle herhangi bir yeni yağsız kas kütlesi oluşturma arzusuna sahip değildir, ancak sadece rahatlama paha biçilemezdir. Ayrıca, böyle bir rahatlama çok düşük bir doz ile elde edilebilir. Biraz daha yüksek bir doz rahatlama sağlar, genel iyileşmeyi büyük ölçüde artırır ve kas dayanıklılığını artırır. Performans artırımı söz konusu olduğunda, çoğu sporcu bu steroidin dövülmesi zor bulacaktır. Daha önemlisi, Deca Durabolin'in kabartma etkileri maskeleme ya da yanlış değildir; Bu anabolik steroid karşı ağrı kesiciler veya opiatlar gibi reçete ağrı kesiciler üzerinde ortak hiçbir şey paylaşmaz. Bu ağrı kesiciler sadece acıyı maskelemekte, Deca Durabolin ise vücudu iyileştirebilmektedir.
Öyleyse, kesim aşamasından ayrılıyoruz ve bazı sporcular ve vücut geliştiriciler, steroid kullanımının bu aşamasında Deca Durabolin'i kullanacaklar. Bu kullanım doğrudan atletik geliştirmeye benzer olacaktır. Birey, sağlayabileceği rahatlama ve kas dayanıklılığı için oldukça düşük bir doz ile desteklenecektir. Bu sert diyetler sırasında çok hoş karşılanabilir, gerçek bir vücut geliştirme vücut geliştirme insan vücudu üzerinde acımasız olduğu gibi. Ek bir bonus olarak, Deca Durabolin, kişinin gerekli bir kalori açığı sırasında kaybolacak olan yağsız kas kütlesini büyük ölçüde koruyacaktır. Bu steroid pek çok steroid gibi sertleşme veya kondisyon etkisi sağlamayacak olsa da, bir amaca hizmet edebilir.
Deca Durabolin'in Yan Etkileri:
Deca Durabolin erkekler için daha fazla yan etki dostu anabolik steroidler biridir ve kadınlar için yararlı olabilir, ancak normalde sadece terapötik düzeyde dozlarda kanıtlayabilir. Bununla birlikte, Deca Durabolin'in yan etkileri kesinlikle vardır, ancak göreceğimiz gibi, büyük ölçüde garantili olmaktan ziyade, mümkün olan alana düşerler. Sorumlu kullanımla çoğu erkek bu steroidi ilk olumsuz etki olmadan kullanabilecektir. Bu güvenli destek seviyesine ulaşmak için ilk adımınız, Deca Durabolin'in olası yan etkilerini ve bunlarla ilgili neler yapabileceğinizi tanımlamaktır. Anlayış kolaylığı için, yan etkileri, ihtiyacınız olan ilgili bilgilerle birlikte ayrı kategorilere ayırdık.
Östrojen:
Nandrolone hormonu çok östrojenik değildir, ancak hafif aromatize bir doğa taşır. Aromatizasyon testosteronun, hormonun aromataz enzimiyle etkileşimi sonucu ortaya çıkan bir süreç olan östrojene dönüştürme yeteneğini ifade eder. Östrojen seviyeleri yükseldikçe, jinekomastiyi, aşırı su tutulmasını ve şiddetli su tutma seviyeleri nedeniyle yüksek tansiyonu destekleyebilir. Neyse ki, Deca Durabolin'in aromataz seviyesi düşüktür, fakat bunun progestin doğası olan dikkate alınması gereken bir başka faktör daha vardır. Nandrolon, progesteron reseptörü için güçlü bir afiniteye sahip olduğu kadar, jinekomasti riskini arttıran meme dokusunda östrojenik mekanizmayı önemli ölçüde uyarabilme yeteneğine de sahiptir.
Deca Durabolin'in olası östrojenik ve progesteron ile ilgili yan etkilerinden korunmak için, bir anti-östrojen ilacı sıklıkla önerilmektedir. Anti-östrojenlerde, Seçici Östrojen Alıcı Modülatörleri (SERM'ler) Nolvadex (Tamoksifen Sitrat) ve Aromataz İnhibitörleri (AI's) gibi Arimidex (Anastrozol) gibi iki temel seçenek vardır. AI’lar çok daha etkili olacak, ancak işi yapabileceklerse SERM’ler ilk tercih olmalıdır. Birçoğu, aşırı anti-östrojenik gücünden dolayı AI’ya güvenmeyi tercih eder, ancak AI’nin, kolesterol üzerinde olumsuz bir etkisi olduğu ve anabolik steroidlerin kullanımıyla büyük ölçüde öfkelenebileceği belirtilmiştir. Tersine, SERM’ler bazen yeterli olmazken, kolesterol üzerinde olumsuz bir etkisi olmaz. Aslında, SERM’lerin aslında kolesterol düzeylerini artırdığı gösterilmiştir.
Deca Durabolin'in jinekomasti ile ilgili yan etkilerine ilgi önemli bir not. Pek çok steroid mesaj panosunun etrafında uzun zamandır kabul edilmiş ve 19-nedensel jinekomastinin nedeninin progesteron stimülasyonu değil prolaktin olduğunu bildirmiştir. Bu 19-nor Trenbolone, ancak Nandrolone ile ilgili olarak tartışılmıştır. Anabolics serisinde William Llewellyn, östrojen ve progesteron arasındaki dengesizliğin jinekomastiye neden olan şey olduğunu açıklıyor. Bu ele alınmazsa ve sadece olası bir prolaktin birikimiyle mücadele ediyorsanız, ihtiyacınız olan korumayı sağlayamayabilirsiniz.
Androjenik:
Deca Durabolin androjenik yan etkiler üretebilir; Bununla birlikte, eşik çoğu erkek için oldukça yüksek olma eğilimindedir. Deca Durabolin'in olası androjenik yan etkileri arasında akne, erkek tipi kellike yatkın kişilerde hızlanmış saç dökülmesi ve vücut tüylerinin büyümesi yer alır. Bu tür yan etkiler güçlü genetik yatkınlıklara bağımlıdır, ancak çoğu erkekde herhangi bir problem bulunmamalıdır. Testosterondan farklı olarak, Nandrolone DHT yerine DHN'ye indirgenir ve bu, 5-alfa redüktaz enzimi ile etkileşime bağlı olarak gerçekleşirken, Nandrolon'un androjenitesini büyük ölçüde azaltır.
Deca Durabolin veya herhangi bir Nandrolone hormonunun androjenik yan etkileri ile ilgili önemli bir not: Birçok kişi, anabolik steroidlerin getirdiği androjenik yan etkilerle savaşmak için Finasteride gibi 5-alfa redüktaz inhibitörlerini kullanmayı tercih etmektedir. Bununla birlikte, Deca Durabolin ile birlikte bir 5-alfa redüktaz inhibitörünün kullanımı, steroidin androjenisitesini artıracaktır. Aslında bunun tersi bir etkiye sahip olacak ve androjenik yan etki riskini artıracaktır.
Deca Durabolin'in androjenik yapısı, kadınlarda virilizasyon semptomlarına yol açabilir. Virilizasyon semptomları arasında vücutta saç büyümesi, vokal akorların derinleşmesi ve klitoral büyümeyi içerebilir. Kadınlar bu steroidi virilize edici etki yapmadan kullanabilirler, ancak çok düşük dozlar gerektirirler ve kadınlar için genellikle daha iyi steroidler vardır. Nandrolone istenirse, daha hızlı hareket eden Phenylpropionate, kontrol edilmesi daha kolay olduğu için gitmenin yolu olabilir, ancak virilizasyon semptomlarını yenme olasılıkları, Anavar veya Primobolan gibi steroidlerle olduğu kadar büyük değildir. Ne olursa olsun, virilleşme semptomları ortaya çıkarsa, derhal kullanmayı bırakın ve kaybolurlar. Bu belirtiler göz ardı edilirse kalıcı olabilirler.
Kardiyovasküler:
Deca Durabolin HDL ve LDL oranlarını çarparak kolesterol üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Bu potansiyel olumsuz etki, HDL kolesterol bastırma ile ilgili olarak en belirgin olacaktır. Çalışmalar Nandrolone hormonunun aslında HDL kolesterol üzerinde testosterondan daha güçlü ve negatif bir etkiye sahip olacağını göstermiştir. Bununla birlikte, toplam kardiyovasküler suş çoğu oral steroidden daha az olmalıdır.
Deca Durabolin'in neden olduğu potansiyel kolesterol sorunları nedeniyle, kullanım sırasında kolesterol dostu bir yaşam tarzı sürdürmek son derece önemlidir. Bu, sadece kolesterol dostu bir diyet içermemeli, aynı zamanda omega yağ asitleri açısından zengin ve rutinize bol miktarda kardiyovasküler aktivite uygulamanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, Deca Durabolin ile takviye ederken bir Aromataz İnhibitörü kullanıyorsanız, kolesterolünüzü daha da fazla dikkat etmeniz gerektiğini akılda tutmak önemlidir. Deca Durabolin'in tüm olası yan etkilerinden en yakın gözükmek istediğiniz şey budur ve hepsi de kullanım sırasında ve kullanım sırasında kolesterolüne çok yakından bakmaya teşvik edilir.
Testosteron:
Tüm anabolik steroidler gibi Deca Durabolin doğal testosteron üretimini bastırıcıdır. Bastırma oranı bir steroidden diğerine değişir, fakat Deca Durabolin ve tüm Nandrolone bazlı bileşikler aşırı olacaktır. Bazı çalışmalar, steroidin tek bir 100 mg dozunun toplam doğal üretimi baskılayacağını göstermiştir. Diğer çalışmalar, baskılama oranına yakın göstermemekle birlikte, hala, serum testosteron seviyelerinde en az 2 / 3'lük toplam azalmanın öneminden ve genellikle bir temsilinden daha fazladır. Bu nedenle, Deca Durabolin ile takviye eden tüm erkekler ekzojen testosteron içermelidir. Seçtiğiniz testosteronun şekli hiçbir sonuç vermez, tüm önemli olan, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu testosteron ile sağlanmış olmasıdır. Ekzojen testosteron ile takviye edilmemesi, düşük testosteron durumuna yol açacaktır. Böyle bir durum oldukça rahatsız edici olabilir; çok sayıda olası semptomla birlikte gelir, ancak daha önemlisi, sağlıksızdır.
Deca Durabolin'in kullanımı sona erdiğinde ve tüm eksojen steroid hormonları sisteminizi temizledikten sonra doğal testosteron üretimi tekrar başlayacak. Bir gecede gerçekleşmeyecek ve bu nedenle bir Post Cycle Therapy (PCT) planı sıklıkla önerilmektedir. Bu, geri kazanım sürecini hızlandırmanın yanı sıra genel verimliliği de artırır. Hayır, popüler mitin aksine, doğal testosteron seviyelerini kendi başına normale döndürecek bir PCT planı yoktur. Toplam iyileşme birkaç ay sürecektir. Bununla birlikte, bir PCT planı, seviyenizi doğal olarak yükselmeye devam ederken, doğru işlev için yeterli testosterona sahip olmanızı sağlayacaktır.
Doğal testosteron toparlanması sonrası önemli notlar Deca Durabolin kullanımı: Doğal iyileşme, düşük bir testosteron durumu mevcut olmadığını varsayar. Ayrıca, uygunsuz uygulamalardan dolayı Hipotalamik-Pituiter-Testiküler Eksen (HPTA) 'ya ciddi bir hasar verilmediğini de varsayar. Bir PCT planının, en az 2-3 hafta boyunca Deca Durabolin durduruluncaya kadar başlamaması gerektiğini de unutmamak gerekir. Çoğu, Deca Durabolin kullanımının, döngülerinin tamamlanmasından önce, gitmek için en iyi yol olduğuna son vereceklerini düşünecek.
Hepatotoksisite:
Deca Durabolin karaciğere toksik değildir ve hayati organlara hiçbir stres ya da hasar sunmaz.
Deca Durabolin Yönetimi:
Deca Durabolin, sık sık enjekte edilmesi gerekmeyen, çok yavaş hareket eden bir steroiddir. Çoğu terapötik tedavi planında, bileşik, her 3-4 haftada bir kez, her 3-4 haftada bir, çok daha yaygın olarak uygulanır. Istisna anemi tedavisinde olurdu; anemi tedavi edilirken Deca Durabolin normalde haftada bir kez uygulanır. Performansla ilgili herhangi bir takip için, haftada tek bir enjeksiyon uygun olandan daha fazla olacaktır. Bununla birlikte, bazıları toplam enjeksiyon hacmini azaltmak için bunu haftada iki küçük enjeksiyona ayırmayı seçecektir.
Deca Durabolin için standart dozlama aralığı, normal terapötik tedavi için her 2-4 hafta aralığındaki 100 mg'a ve aneminin tedavisi için haftada 100-200 mg'a düşer. Gençleştirme ve rahatlama arayan atlet için haftada 100mg iyi bir başlangıç ​​noktasıdır, ancak haftada 200 mg sonuçla çoğu kişi daha mutlu olacaktır. Böyle bir dozlama, iyileşmeyi, rahatlamayı ve dayanıklılığı sağlamanın yanı sıra hafif bir anabolik destek sağladığından emin olacaktır. Gerçek anabolik kazançlar için, haftada 300mg normalde düşük dozlu doz olarak kabul edilir. Birçoğu haftada 400 mg'ı mükemmel dozaj seviyesinde ve daha da önemlisi kontrol edilebilir bir seviyede bulacaktır. Birçok erkek, haftada 600 mg gibi yüksek dozları tolere edebilir. Bu, yan etki riskini artıracaktır ve genellikle haftada 400 mg daha fazladır, ancak değişen durumlar bireysel sonuçları dikte edecektir.
Deca Durabolin, performans geliştirme aracı olarak kullanıldığında 8 haftadan daha az bir süre kullanılmamalıdır. Bileşik aşırı derecede yavaş hareket ediyor ve bir bireyi ödüllendirmek için uzun bir süre kullanması gerekecek. Sekiz hafta minimum olmalı, ancak bir kez kesildiğinde bileşik birkaç hafta boyunca vücutta aktif kalacaktır. 8 hafta bizim asgari, 10-12 hafta çoğu erkek için çok kabul edilecektir. Kullanım bu noktadan geçebilir, ancak nadiren tavsiye edilir; çoğu, 12-16 haftadan daha uzun süre, sert performans çevrelerinin dışında döngüleri uygulamamaktadır ve bu durumlarda steroidal hormonların rotasyonu tavsiye edilmektedir.
Kadın sporcular için, 4-6 haftadan fazla olmayan haftada 50 mg, normal olarak tolere edilebilecek kadardır. Haftada 100 mg'lık bir dozun işlenebileceği bazı kişiler olacaktır, ancak böyle bir doz normalde çoğu kadında virilizasyon semptomları üretecektir. Standart terapötik tedavi planları için, Deca Durabolin normal olarak her 3-4 haftada bir 50-100 mg olarak uygulanacaktır. Anemi tedavisinde haftada 50-100 mg standarttır.
Deca Durabolin Profili:
(Nandrolone Baz + Decanoat Ester)
[19-nor-androst-4-en-3-on-17 beta-ol] '
Moleküler Ağırlık (taban): 274.4022
Moleküler Ağırlık (ester): 172.2668
Formül (baz): C18 H26 O2
Formül (ester): C10 H20 O2
Erime Noktası (taban): 122-124C
Erime Noktası (ester): 31 - 32 C
Üretici: Organon
Yayın Tarihi (ABD'de): 1962
Etkili Doz (Erkekler): 200-600mgs / hafta (Vücut Ağırlığının 2mg / lb'si)
Etkili Doz (Kadın): 50-100mgs / hafta
Aktif yaşam: 15 gün
Algılama Süresi: 18 aya kadar
Anabolik / Androjenik oranı: 125: 37

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder