4 Haziran 2018 Pazartesi

Testosterone Cypionate

Testosterone Cypionate

Testosteron Cypionate, doğal olarak üretilen testosteron hormonunun sentetik bir versiyonudur. Bu hormon, erkeklerde birçok farklı fiziksel ve zihinsel özellikten sorumludur. Seks hareketini, yağ kaybını teşvik eder, yağsız kas kütlesini kazanmaya ve korumaya yardımcı olur, kemik yoğunluğunu artırır ve hatta kalp hastalığına karşı koruma sağlayabilir.
Testosteron Cypionate Etkileri
İyi planlanmış bir Testosteron Cypionate döngüsü ile, hemen hemen her anabolik steroid faydası elde edilebilir. Sezon dışı sporcu için, daha az yağsız kas kütlesi daha az vücut yağ kazancı ile inşa edilebilir. Yetiştirmek için, yeterli kalori ve yağ kazancı tüketmeniz gerekir, ancak Testosteron Cypionate sizin ağırlık kazancınızın brüt olmasını istediğiniz ağırlıktır.
Sezon dışı hacim kullanımı en yaygın olanı iken, Testosteron Cypionate'in etkileri de kesim aşamasında muazzam derecede faydalı olabilir. Bu kullanım döneminde, aksi takdirde kaybedilecek çok daha yağsız kas dokusunu koruyabiliyoruz. Vücut yağını kaybetmek için, tükettiğimizden daha fazla kalori yakmamız gerekir ve bu da kas ve güç kaybına yol açabilir. Ayrıca, daha uzun ve daha zor diyet yaparsanız daha fazla kas ve güç risk altındadır, ancak Testosteron Cypionate'in kas dokusu ve dayanıklılığının özellikleri nedeniyle korunur.
Kullanım amacına bakılmaksızın, Testosteron Cypionate, iyileşmeyi ve dayanıklılığı teşvik etme yeteneği ile performans geliştirmeyi tanımlar. Testosteron Cypionate'in performans seviyesi dozu ile vücudunuz daha hızlı iyileşebilir ve hızlı bir şekilde dışarı çıkamazsınız. Bu, daha uzun ve daha sıkı egzersiz yapmanıza olanak tanır ve daha fazla ilerleme sağlanabilir. Bu en iyi performans artışıdır!
Testosteron Cypionate'in Yan Etkileri
Çoğu erkek için son derece iyi tolere edilen bir hormon olarak, Testosteron Cypionate'in yan etkileri birçok yönden kontrolü kolaydır. Bu tür olumsuz tepkiler söz konusu olduğunda, bunların büyük ölçüde mümkün olan alana düştüğünü ve hiçbir şekilde garanti edilmediğini unutmayın. Öyle olsa bile, toplam dozlama, genetik yatkınlıklar ve genel sağlık durumunuz bir rol oynayacaktır.
Yan etkiler gelince, testosteron Cypionate tüm testosteron bileşikleri gibi yüksek bir aromataz aktivitesi seviyesi taşır; Testosteronun östrojene dönüşümü ile ilgili aromatizasyon. Östrojen seviyeleri yükseldikçe, jinekomastiye (erkek meme büyümesi) ve aşırı su tutulmasına neden olabilir. Bu aşırı su tutma, kan basıncını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu tür etkilerle, özellikle jinekomastiyle mücadele etmek için, çoğu Tamoksifen Sitrat (Nolvadex) gibi Selektif Östrojen Reseptör Modülatörlerine (SERM) ve Anastrozole (Arimidex) gibi daha ciddi koruma Aromataz İnhibitörlerine (AIs) dönüşür. Soru sormadan, AI'ler en etkili olanlardır; Bununla birlikte, kolesterol konusunda da sorunlu olabilirler ve dikkat edilmesi önerilir.
Bu etkilerin ötesinde, Testosteron Cypionate, akne, saç dökülmesi ve prostat büyümesi gibi dihidrotestosteron (DHT) ile ilgili yan etkileri destekleyebilir; Ancak, DHT steroidlerin baş suçlu olacağını söylemeden gitmeli. Koruma sağlamak için, Finasterid gibi bir 5-alfa redüktaz inhibitörü, bir androjen süpresörü olduğu ve androjen DHT'nin soruna neden olduğu için yararlı olabilir. Not alınmalı; saç dökülmesi sadece erkek tipi kellike yatkın olan erkeklerde mümkündür.
Testosteron Cypionate Yönetimi
Testosteron Cypionate sadece enjekte edilebilir bir formda bulunur ve düşük testosteron gibi durumları tedavi etmek için düzenli olarak kullanılır. ABD'deki yirmi milyondan fazla erkek sadece bir miktar düşük testosterondan muzdariptir ve böyle bir durum yaşam kalitesini ciddi ölçüde azaltabilir. Kas kütlesi ve kuvveti kaybı, libido ve cinsel performansta azalma, vücut yağında artış ve düşük enerji seviyeleri gibi belirtiler düşük testosteronun ortak özellikleridir. Ayrıca, düşük testosteron göz ardı edildiğinde Alzheimer, diyabet, osteoporoz ve diğer birçok ciddi koşullara bir geçit olabilir. Çoğu erkek böyle bir problemi tamamen ortadan kaldırmak için her enjeksiyondan 100 mg ila 200 mg enjeksiyon başına her yedi ila on günde bir enjeksiyon bulacaktır.
Performans geliştirme için, haftada bir enjeksiyon genellikle yeterlidir; Bununla birlikte, çoğu durumda, iki küçük ama eşit büyüklükteki enjeksiyonlar çok daha verimli olmaktadır. Çoklu enjeksiyonların nedeni, kan seviyelerinin zirveye ulaşmasıdır; Ayrıca, performans seviyesi dozlama ile ortaya çıkabilecek yan etkilerin kontrol edilmesi için sıklıkla ihtiyaç duyulmaktadır. Çoğu anabolik steroid gibi, ödül ne kadar çok alırsanız o kadar çok risk alırsınız. Enjeksiyonları daha sık daha küçük enjeksiyonlara bölerek, vücudunuz için daha az miktardaki hormonları bir seferde başa çıkmaya başlıyorsunuz. Gerçek performans dozlarına gelince, bu, ihtiyaçlara ve arzulara bağlı olarak haftada 200 mg'dan haftada 1.000 mg'a kadar değişebilir.
Diğer steroidlerin kullanımına bağlı olarak testosteronun azalmasına karşı koymak için Cypionate kullananların normal dozu normalde 200 mg'dır. Doğrudan performans amaçları için kullanılıyorsa, çoğu haftada 400 mg ila 600 mg arasında etkili olacaktır, ancak daha yüksek dozların riski artıracağını unutmamak önemlidir.
Toplam dozdan bağımsız olarak, çoğu steroid kullanıcısı bunu çok iyi tolere edilen anabolik steroid ve uzun süre kullanılabilecek bir steroid olarak görecektir. Toplam kullanımın 12 haftası, 16 hafta olduğu gibi oldukça yaygındır. Bu sayılar hakkında büyülü bir şey yoktur, ancak bireyin istediği hedefleri planlaması için katı kurallar vardır.
Toplam dozlama veya döngü uzunluğundan bağımsız olarak, Testosteron Cypionate kullanımınız sona erdiğinde bir döngü sonrası tedavi (PCT) planı tasarlamanız gerekecektir. Çoğu erkek için, anabolik steroidlerin kullanımını on haftadan fazla sürdürebilirseniz, PCT'ye ihtiyacınız olacaktır, ancak eğer kapalı döneminiz daha azsa atlanabilir.
Belirtilmelidir; performans geliştirme söz konusu olduğunda, kadınlar için Testosteron Cypionate tavsiye edilmez. Bu, çok fazla androjenik aktivite taşıyan bir steroiddir; Sonuçta, birincil erkek androjendir. Kadınlar düşük testosterondan muzdarip olabilir ve Testosteron Cypionate kullanımından terapötik faydalar olabilir; bununla birlikte bu tür tedavi planları çok düşük dozda uygulanacak ve virilizasyon semptomları için yakından izlenmelidir.
Testosterone Cypionate Profili
17b-hidroksi-4-androsten-3-on
Testosteron bazı + cypionate ester
Formül: C27 H40 O3
Moleküler Ağırlık: 412.6112
Moleküler Ağırlık (baz): 288.429
Moleküler Ağırlık (ester): 132.1184
Formül (baz): C19 H28 O2
Formül (ester): C8 H14 O2
Erime Noktası (baz): 155
Erime Noktası (ester): 98 - 104 C
Üretici: Çeşitli
Etkili Doz (Erkekler): 300-2000mg + hafta
Etkili Doz (Kadın): Tavsiye edilmez
Aktif yaşam: 8 gün
Algılama Süresi: 3 ay
Anabolik / Androjenik oranı: 100/100.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder