4 Haziran 2018 Pazartesi

Dianabol

Dianabol

Dianabol tüm zamanların en popüler ve en önemli anabolik steroidlerinden birini temsil eder. Soru sormadan, bu, herhangi bir şekilde piyasaya ve en popüler steroidlerden biri olan en popüler oral steroiddir. Neredeyse her zaman bir oral tablet olarak bulunurken, Dianabol enjekte edilebilir bir çözüm olarak bulunabilir, ancak tabletler birincil uygulama yolunu temsil eder. Bu steroid neden bu kadar önemli? Birçok yönden modern performans geliştirme çağını doğurdu. Bu amaç için kullanılan ilk anabolik steroid değildi, bu testosterona ait olurdu, ancak Dianabol, beklenenin ötesinde büyüyen yeni bir steroid kullanım dalgasının kapılarını açacaktı.
D-Anabol 25 - Buy 2 Get 1 FreeDianabol, performans geliştirmenin tek amacı için geliştirilen tek anabolik steroidlerden birini temsil eder. Bileşik, bir seferde terapötik kullanımları listelemiştir, ancak bu steroidin hayata geçirilmesinin gerçek sebebi performanstır. 1940 ve 50'ler arasında Sovyetler Birliği Olimpiyat oyunlarına hakim olmaya başladı ve sporcularının çoğu tarafından testosteron kullanımı dünyanın geri kalanını çok geride bıraktı. Bu süre zarfında ABD Olimpiyat takımı Dr. John Ziegler, ABD’nin steroid kullanımını öğrenecekti ve sporcularının eşleşmesini sağlamaya yardımcı olacaktı. 1958'de, Dr. Ziegler'in yardımıyla Ciba Pharmaceuticals, Dianabol ticari ismi altında Methandrostenolone'un ilk partilerini serbest bırakırdı. Bileşik, hızlı etkili, güçlü bir yöntemde testosteronun anabolik özelliklerinin daha az androjenisite ile muhafaza edilmesi için tasarlandı. Görünüşte, gece boyunca steroid çok büyük bir başarıydı ve birçok ABD sporcusu Sovyet rakiplerine göre ayrı bir avantaj sağlıyordu.
Başlangıcından sonra, Dianabol hemen hemen hayal edilebilecek hemen hemen her rekabetçi spora hızla girerdi. Egzojen testosteron ile birlikte, bu dünyanın gördüğü gibi bir performans yaşını doğurur. Steroid aynı zamanda, bu güne kadar favori olarak kaldığı rekabetçi vücut geliştirmede bir elyaf haline gelecektir. Ancak, serbest bırakıldıktan kısa bir süre sonra ABD FDA, şirketi steroidin gerçek tıbbi faydalarını listelemeye zorlamak için Ciba'ya çok fazla baskı yapmaya başlayacaktı. FDA, menopoz sonrası kadınlarda ve aynı zamanda hipofiz yetersizliği olan cücelikte tedavi osteoporozu için kullanımını onaylayacaktır, ancak ikincisi 1980'lerin başlarında geri çekilmiştir. Yine FDA daha fazla bilgi için Ciba'ya baskı yapardı, ancak 1983'te Ciba'nın montaj baskısı altında Dianabol sekmesini durduracaktı. Birkaç yıl sonra FDA, tüm Methandrostenolone markalarını raftan çekecekti. O zamandan beri Dianabol yasal olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilmemiştir, ancak hala tüm dünyada ağır şekilde üretilmektedir.
Dianabol İşlevleri ve Özellikleri:
Methandrostenolone testosteron türevi anabolik androjenik steroiddir. Resmi olarak, birincil erkek androjen testosteronun yapısal olarak değiştirilmiş bir şeklidir. Dianabol karbon bir ve iki pozisyonda eklenmiş bir çift bağ ile testosteron hormonudur. Bu hafif değişiklik hormonun androjenik doğasını azaltır. Ayrıca, hormonu C17-alfa alkillenmiş steroid olarak Dianabol resmen sınıflandırma, ağızdan sindirim hayatta kalmak için izin veren 17. karbon pozisyonunda bir ilave metil grubu taşır. Önemli bir not, enjekte edilebilir Dianabol da C17-alkillenmiş alkillenmiş. Son sonuç, testosterona kıyasla androjen reseptörüne çok daha düşük bir bağlanma afinitesi ile 40-60 androjenik bir derecelendirme ile bize bir anabolik steroid verir. Bununla birlikte, aynı zamanda, son derece güçlü bir anabolik steroid ile sonuçlanan, serum bağlayıcı protein için daha zayıf bir ilişkiyi paylaşacaktır. Herhangi bir şüphe varsa, bu güçlü bir anabolik doğa taşıyan son derece güçlü bir anabolik steroid.
Fonksiyonel olarak, Dianabol anlamak için daha kolay anabolik steroidlerden biridir. Bu steroid büyük ölçüde protein sentezi, azot tutma ve glikojenolizi artırarak anabolik fayda sağlayacaktır. Protein sentezi, hücrelerin proteinleri, kas yapı bloklarını oluşturma hızını temsil eder. Azot retansiyonu, tüm kas dokusu yaklaşık% 16 azottan oluştuğu için bu önemlidir. Elimizde tuttuğumuz azot, daha anabolik kalırız. Tersine, bir azot eksikliği katabolik veya kas israfı durumu ile sonuçlanır. Daha sonra glikojen ve glikoz arasındaki ilişkiyi ve dönüşümü ifade eden glikojenoliz ile ayrıldık. Gelişmiş glikojenoliz sayesinde toplam karbonhidrat tüketimimizi daha iyi kullanabiliyoruz. Birçok açıdan bu özellikler oldukça basitken, Dianabol'ü oldukça güçlü bir anabolik steroid yapmak için yeterince güçlüdür.
Dianabol'un bir başka önemli özelliği ve belki de en önemlisi diğer anabolik steroidlerle paylaştığı ilişkidir. Dbol, sıkça çağrıldığı gibi temel steroid olarak etiketlemediğimiz şey değildir. Bu bir anabolik steroid değil, çevremizde bir döngü oluşturuyoruz, ancak iyi planlanmış bir yığına ekliyoruz. Dianabol diğer anabolik steroidler ile birleştiğinde inanılmaz sinerji yaratma yeteneğine sahiptir. Örneğin, günde 100mg Trenbolone, Masteron veya Equipoise ile takviye yapabilirsiniz (dozlar ve steroidler basit bir örnek olarak değil, gerçek öneriler olarak kullanılır) ve sonuçlar günde 50mg Trenbolone, Masteron veya Equipoise boyunca alınacaktır. günde günde 50 mg Dianabol çok daha dramatik olurdu. Dianabol olan veya olmayan toplam militan anabolik steroidlerin aynı miktarına sahip olacaksınız, ancak eklenmiş Dianabol daha fazla geliştirme sağlayacaktır.
Dianabol etkileri:
Dianabol etkileri hızlı hareket eden ve dramatik olarak toplanabilir. Gerçekte, bireyin Dianabol kullanımının sadece birkaç haftasında 20 librelik kütle kazanması mümkün olmaktadır. Toplam dozlama, toplam kalori tüketimi gibi bir rol oynayacaktır, ancak 20lb kazanç çok gerçekçi olacaktır. Bu Dianabol bir premier sezon dışı şişirme steroid yapar ve bu en yaygın kullanım amacı olacaktır. Bu kullanım safhasında birey, gücünün önemli ölçüde artmasını da beklemelidir. Dbol aslında piyasadaki en güçlü artıştırıcı steroidlerden biridir ve kitle ile birlikte bu sonucu hızla üretebilir.
Dianabol'un etkileri de birçok sporcu tarafından büyük beğeni toplamaktadır; Bununla birlikte, bir zamanlar atletik geliştirme çevrelerinde olduğu kadar yaygın değildir. Kütlesindeki olası hızlı artışlar nedeniyle, birçok sporcu, Anavar veya Winstrol gibi steroidleri tercih eder, ancak genellikle kullanım amacına bağlıdır. Daha fazla güç ve hıza dönüşebilen güçlü ve hızlı artışlar nedeniyle, bu sağlam bir atletik güçlendirici olabilir. Birey ayrıca gelişmiş bir iyileşme ve dayanıklılık seviyesi yaşamalıdır. Kilo alımı söz konusu olduğunda, bunun büyük ölçüde toplam kalori alımı etrafında döneceğini hatırlamak önemlidir. Steroid çok büyük miktarlarda kütle sağlayabilirken, bu uca ulaşmak için vücudu yeterli kalorili beslemeniz gerekir. Buna diğer seçenekler nedeniyle en iyi atletik artırıcı steroid diyemeyiz, ancak güç tek gerçek endişe ise iyi bir seçenek olabilir.
O zaman kesim döngüsünden ayrılırız ve Dianabol'u bu tür planlarda sık sık bulamazsınız. Bazı rekabetçi vücut geliştiriciler, dolgunluğu korumak için bir kesim aşamasında erken kullanacak ve zayıf doku koruması sağlayacaktır; Ancak, daha iyi seçenekler var. Kesim döngüsü kullanımıyla ilgili bir problem, bu steroidin sağlayabileceği su tutma seviyesi olabilir; bu, normalde keserken istediğiniz son şeydir. Bu tür bir tutuculuk kontrol edilebilir ve bu steroidin dayanıklılığını sürdürme kabiliyeti takdir edilebilir, ancak daha iyi seçenekler vardır.
Dianabol yan etkileri:
Dianabol kullanımının çeşitli olası yan etkileri vardır. Bu, tüm zamanların en tehlikeli anabolik steroidi değildir, ancak bir dizi potansiyel problemi taşıyabilir. Sağlıklı bir yetişkin erkek, Dianabol'ün yan etkilerini yönetebilir, ancak bunları anlamak için bunları nasıl anlamanız gerektiğini anlamanız gerekir. Başarılı bir destek elde etmek için, Dianabol'ün olası tüm yan etkilerini, bilmeniz gereken her şeyle birlikte ilgili kategorilere ayırdık:
Östrojen:
Dianabol taşıdığı aromataz aktivitesinin orta seviyesine bağlı olarak nispeten güçlü bir östrojenik anabolik steroiddir. Aromataz aktivitesi sadece ılımlı olsa da, bu dönüşüm aslında Metrodrostenolonun östradiolden çok daha güçlü olan estradiol yerine metilestradiol'e dönüştürülmesine neden olur. Bu steroid ile çok mümkün jinekomasti ve su tutma gibi yan etkiler yapabilirsiniz; Aslında, bir gecede görünürler. Ağır su tutulumu, Dianabol'un neden olduğu kötü bilinen yüksek tansiyonu da artırabilir. Bu etkiler kontrol edilebilir ve yüksek tansiyon söz konusu olduğunda, bu, bir sorun olmayacağından emin olmak için biraz çaba sarf etmeniz gereken bir şeydir.
Dianabolün östrojenik yan etkileri ile mücadele etmek için, bu steroid ile takviye edilirken, anti-östrojenler genellikle tavsiye edilir. Anti-östrojenler, Nolvadex (Tamoksifen Sitrat) gibi Seçici Östrojen Alıcı Modülatörleri (SERM'ler) ve Femara (Letrozole) gibi Aromataz İnhibitörleri (AI) gibi iki seçeneğiniz vardır. SERM’ler bazı erkekler için yeterli olabilir ve işlerini yapabileceklerse ilk tercihiniz olmalıdır. Bununla birlikte, AI'nın aromatizasyonu doğrudan önleyeceği ve serum östrojen seviyelerini azaltacağı için çok daha etkili olacaktır. Ne yazık ki, AI'lar Dianabol gibi kolesterolü olumsuz yönde etkileyebilir ve bu şekilde birleştiğinde potansiyel olarak sorunlu olabilir. Bir AI kullanılırsa, kolesterol yönetimi bir öncelik olacaktır ve bu mümkün olacaktır. Bununla birlikte, SERM'ler her zaman etkili olmasa da, karaciğerdeki östrojenik aktiviteleri nedeniyle daha sağlıklı kolesterol seviyelerini teşvik edecektir.
Androjenik:
Dianabol aşırı androjenik bir steroid değildir, androjenisitesi yapısal olarak azalmıştır, ancak androjenik yan etkiler hala mümkündür. Dianabol kullanımının bu tür yan etkileri, erkek tipi kellik ve vücut tüylerinin büyümesine yatkın olanlarda akne, hızlandırılmış saç dökülmesidir. Çoğu erkek bu tür etkilerle ilgili bir problem yaşamamalı, cevap son diktatör olacak, ama çoğu açık kalacak. Oranlar sizin lehinize olmasına rağmen, bu etkiler 5-alfa redüktaz enzimi tarafından metabolize edilen Methandrostenolone tarafından getirilir. Bu, testosteronun dihidrotestosterona indirgenmesinden sorumlu olan aynı enzimdir, ancak burada genel dönüşüm çok düşük miktarlarda dihidrometrostenolon ile sonuçlanacaktır. Bu bize, Dianabol üzerinde herhangi bir etkilenme olursa, androjenik yan etkilerle mücadele etmek için sıklıkla kullanılan Finasteride gibi 5-alfa redüktaz inhibitörlerinin çok az olacağını söyler.
Azaltılmış androjenitesine rağmen, Dianabol kadınlarda virilizasyon semptomlarını artırabilir. Bu semptomlar vücut tüylerinin büyümesini, vokal akorların derinleşmesini ve klitoral büyümeyi içerir. Bazı kadınların bu steroidi virilizasyon semptomları olmadan son derece düşük dozlarla kullanmaları mümkündür, ancak olasılıklar uygun değildir. Çoğu kadın, ihtiyaçlarını karşılamak için daha az translasyonu androjenik aktiviteye sahip anabolik steroidler seçmelidir.
Kardiyovasküler:
Dianabol kolesterol üzerinde belirgin bir olumsuz etkiye sahip olabilir. Bu HDL kolesterol bastırma ve LDL kolesterol artışlarını içerir ve toplam değişiklikler anlamlı olabilir. Toplam kolesterol seviyelerinin sağlıklı bir aralıkta kalması mümkündür, ancak HDL'nin aşırı baskılanması durumunda bu sağlıklı toplam okumanın yanıltıcı olması da mümkündür. Dianabol kullanımı sırasında kolesterolü yönetmek son derece önemlidir. Bu steroidin birçok anabolik steroid ile tekrar tekrar kullanılması, arterlerde fazla mesaiye yol açabilir. Ayrıca, total östrojen azaltmalarının olumsuz bir etkisi olacağından, Dianabol ile desteklendiğinde, bir AI kullanımı ile getirilen kolesterol üzerindeki olası çok fazla gerilmenin akılda tutulması son derece önemlidir. Yine, kolesterol bakımı son derece önemlidir.
Tartışıldığı gibi, Dianabol, çoğu durumda su tutulmasını kontrol ederek kontrol edilebilen kan basıncı üzerinde de olumsuz bir rol oynayabilir. Kan basıncı ve kolesterol sorunları söz konusu olduğunda, başarının nihai anahtarı yaşam tarzınız olacaktır. Zaten yüksek tansiyon veya kolesterol hastasıysanız, bu steroid ile desteklememelisiniz. Kullanım için yeterince sağlıklıysanız, yaşam tarzınızın onların bakımına elverişli olduğundan emin olmalısınız. Bu, omega yağ asitleri açısından zengin, bol miktarda kardiyovasküler aktivite ve zıt, negatif ucu destekleyen herhangi bir aktiviteden kaçınan sağlıklı bir diyet içermelidir. Uygun östrojen bakımı ve kontrolü de önemlidir.
Testosteron:
Tüm anabolik steroidler doğal testosteron üretimini bastırır. Toplam bastırma oranı bir steroidden diğerine değişirken, Dianabol ile çok belirgindir. Bu nedenle, çoğu erkek Dianabol kullanımı ile bir tür ekzojen testosteron içermesi için teşvik edilir. Genetikleriniz veya duymuş olduğunuz söylentilerden bağımsız olarak, eksojen testosteron verilmemesi, düşük testosteron durumuna yol açacaktır. Böyle bir durum olası bir dizi semptomla birlikte gelir ve sağlıksızdır. Semptomlar en iyi şekilde gösterilse veya orta derecedeyse bile, düşük seviyeli bir durum sağlıksız kalır. Eğer eksojen testosteron eklerseniz, vücudun ihtiyaç duyduğu tüm testosterona sahip olacağı için bu problem çözülür.
Dianabol kullanımı tamamlandığında ve tüm eksojen steroidal hormonlar sisteminizi temizledikten sonra, doğal testosteron geri kazanımı tekrar başlayacaktır. Doğal iyileşme, önceki düşük testosteron durumunun olmadığını varsayar. Ayrıca, uygunsuz anabolik steroid kullanımı nedeniyle Hipotalamik-Pituiter-Testiküler Eksen (HPTA) 'ya herhangi bir hasar verilmediğini varsayar. Doğal iyileşme kendi başına başlayacak olsa da, yavaş olacaktır. Bu nedenle, çoğu anabolik steroid kullanımından sonra bir Post Cycle Therapy (PCT) planı uygulamak için teşvik edilir. Böyle bir plan, SERM’nin Nolvadex ve Clomid ve genellikle ek HCG’yi içerir. Bu, kurtarma işleminin yanı sıra genel verimliliğini de büyük ölçüde hızlandıracaktır. Doğal testosteron seviyelerini kendi başına normale döndürmez, eğer bu bir efsane olduğu söylendiyse. Ancak, seviyeleriniz doğal olarak artmaya devam ederken, uygun vücut fonksiyonu için yeterli testosterona sahip olmanızı sağlayacaktır. Toplam kurtarma hala birkaç ay sürecektir, ancak bu toplam süreyi önemli ölçüde azaltacak ve sorunsuz bir iyileşme sağlayacaktır.
Hepatotoksisite:
Dianabol bir C17-alfa alkillenmiş anabolik steroid ve sonuç olarak, hepatotoksik bir doğa taşır. Hepatotoksisite oranı bir C17-aa steroidinden diğerine büyük ölçüde değişebilir ve Dbol ise en toksik olmaktan uzaktır, biz de bunu hafif olarak adlandıramayız. Bununla birlikte, toplam toksisitesi, sorumlu kullanım izlenirse ve karaciğer ile başlanması sağlıklı ise, karaciğer hasarına yol açmamalıdır. Kullanım sırasında, karaciğer enzim değerleri artacaktır, ancak değerlerdeki artışların hasara değil, strese ve potansiyel hasara eşit olduğunu hatırlamak önemlidir. Hasarı önlemek için, kullanım 6 haftalık toplam kullanımla sınırlandırılmalıdır. Yeni bir kursa başlamadan önce en az 6 haftalık C17-aa kullanımının olması gerekir. Ancak, çoğu bir sonraki döneme kadar yeni bir kursa başlamayacak.
Koruma sağlamak için, kullanım süresi tavsiyelerinin ötesinde birkaç nokta göz önünde bulundurulur. Dianabol gibi bir C17-aa steroid kullanırken, aşırı alkol tüketimini önlemek çok önemlidir, çünkü aşırı karaciğer stresini artıracaktır. Aslında, tüm alkollerden kaçınmak kötü bir fikir değildir. Bu çekici değilse alkolün belki de vücudumuza koyabileceğimiz en fazla anti-performans maddesi olduğunu ve dianabol kullanımının toplam amacınızın performans artırımı olduğunu unutmayın.
Alkolün ötesinde, mümkün olduğunda tüm reçetesiz (OTC) ilaçlardan da kaçınmalısınız. Birçok OTC ilacı, güçlü hepatik doğaları taşır ve bazı durumlarda, birçok anabolik steroidden çok daha belirgindir. Kullanım sadece kesinlikle gerekli olduğunda sınırlandırılmalıdır. Tüm C17-aa steroid kullanımı sona erdiğinde, karaciğer detoksifiye edici takviyeleri de önerilmektedir.
Dianabol Yönetimi:
Standart Dianabol dozları, deneyim ve bireysel arzulara bağlı olarak büyük ölçüde değişecektir. İnternet söylenti ve efsanelerine rağmen, kaliteli bir Dbol tablet, günde 15mg gibi düşük bir performansla dikkat çekecek. Ancak, çoğu günde 20-25mg dozajla çok daha memnun olacaktır. Unutmayın, her seferinde dozu artırdığımızda, bu olumsuz yan etki olasılığını artırır ve onları kontrol etmeyi zorlaştırır. 20-25mg aralığında olumlu bir deneyim yaşanırsa, istenirse günde 30-35 mg denenebilir. Günde 50mg bir sonraki adım olabilir ve bu büyük bir Dianabol dozu, ancak deneyimli anabolik steroid kullanıcısı için yönetilebilir. Ancak, çoğu böyle bir doza gerek olmayacaktır. Bazı sert çemberlerde daha yüksek dozlar nadir değildir, günde 100 mg'a kadar birisini kolayca bulabilirsin, ancak bu tür dozlar tavsiye edilemez. Bu doğanın dozu, yan etkiler üretecek ve sağlığınıza zarar verecektir. Görsel yan etkileri böyle bir dozla kontrol etseniz bile, iç etkiler çok farklı bir hikaye olabilir.
Dianabol 3-5 saatlik bir yarı ömrü taşır ve çoğu zaman kandaki kan seviyelerini korumak için günlük dozu günde 2-3 küçük dozlara ayırmayı önerir. Bununla birlikte, günde 3 eşit dozda bile, kan seviyelerini hala yüksek ve düşük seviyelerde yaşayacaksınız. Ayrıca, maksimum tepe kan seviyesi, toplam dozlamanın bir kerede alınmasının gerekebileceğinden çok daha düşük olacaktır. Toplam günlük dozu bir kerede alarak, bu, antrenmanınızın etrafında zaman geçirebileceğiniz ve antrenmanınızı takip eden çok önemli zamanlama penceresinde en üst düzeye çıkarabileceğiniz daha yüksek bir tepe seviyesi sağlayacaktır. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, mükemmel sonuçlar elde etmek için Dianabol'u bulacaksınız.
Dianabol yönetimindeki son not, bir döngü sırasında ne zaman alınacağını. En yaygın kullanım noktası, yeni sezon dışı kitle kazanma döngüsüne bir başlangıçtır. Bu, daha yavaş enjekte edilebilir steroidler kendi sistemlerinde inşa ederken, hızlı ve dikkate değer kazanımları erkenden verecektir. Bu tip kullanım, aynı zamanda en dramatik kazançlar ile sonuçlanacaktır. Başka bir kullanım seçeneği, genellikle plato büstrasyonu olarak adlandırılan bir dönemde orta devirdir. Herhangi bir döngü sırasında bir duvara çarpacaksınız ve kazançlar yavaşlayacak ya da çığlık atacak. Bu aşamada Dianabol'la tanışmak, yayla ya da yapıştırma noktasında kırıldığını görecek ve ilerleyişiniz devam edecek. Dbolun hepatotoksisitesinden dolayı ve çoğu döngünün 8-12 haftalık aralığa denk gelmesi nedeniyle, çoğu tek bir döngü sırasında bu amaçlardan sadece biri için Dianabol kullanacaktır. Bununla birlikte, 12 haftalık işareti geçmeyen sık sık vücut geliştirme döngülerinde, gerekli C17-aa kırılmalarıyla her iki kullanım safhasının uygulanması mümkün olacaktır. Kullandığınız kullanım şekli, doz veya zamanlama çizelgesinden bağımsız olarak, tüm anabolik steroidler ile Dianabol yığınlarını iyi bulabilirsiniz. Fakat başka bir C17-aa anabolik steroid ile kullanılmamalıdır.
Dianabol Profili:
[17a-metil-17b-hidroksi-1,4-androstadien-3-on]
Moleküler Ağırlık: 300.44
Formül: C20H28O2
Erime Noktası: N / A
Üretici: Ciba (aslen)
Etkili doz: günde 15-50 mg
Aktif Yaşam: 5 saat
Algılama Süresi: 6 haftaya kadar
Anabolik / Androjenik Oranı (Aralık): 90-210: 40-60

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder