4 Haziran 2018 Pazartesi

Anavar (Oxandrolone)

Anavar (Oxandrolone)

Anavar tüm zamanların en popüler oral anabolik steroidlerinden birini temsil eder ve bu büyük ölçüde iyi tolere edilmiş doğasından kaynaklanır. Bu, erkekler ve kadınlar tarafından güvenle kullanılabilen birkaç anabolik steroidden biridir ve aynı zamanda en yan etkisinden biridir. Ancak, bazı çevrelerde Anavar hafif doğası nedeniyle büyük ölçüde takdir edilmemiştir, ancak bu genellikle gerçekçi olmayan beklentilerden kaynaklanmaktadır. Pek çoğu, tüm anabolik steroidlerin belirli bir güç oranında belirli bir dizi etki yaratması gerektiğini varsayar, ancak gerçekte bize farklı steroidlerin çeşitli sonuçlar ve amaçlar taşıdığını söyler. Anavar, son derece yararlı bir anabolik steroid olmaksızın, ancak faydalarını takdir etmek için bunu anlamalıyız.
Var 10 - Buy 2 Get 1 Ücretsiz Anavar dihidrotestosteron türevli anabolik steroid Oxandrolone ile ilişkili popüler marka adıdır. Oxandrolone hormonu ilk olarak 1960'ların başında G.D Searle & co. ve çok sayıda tedavi niteliği taşıyor olarak lanse edildi. Bununla birlikte, 1989'da Searle bileşiği durdurdu; Bu, büyük ölçüde, anabolik steroid pazarındaki tutuşunu sıkan FDA baskısına bağlıydı. Önemli bir not; Searle aynı zamanda Oxandrolone ürünlerinin büyük çoğunluğunun lisans haklarına sahip oldu ve bu steroidin bu dönemde neredeyse ortadan kalkmasına yol açacaktı. 1995 yılında Oxandrolone hormonu, Bioand Technology General CORP (BTG), şimdi Savient, Oxandrin markasıyla yeniden ortaya çıkacak. BTG, bu süre zarfında ürüne bir tekel katacak ve maliyetini çatıdan geçirecektir. Neyse ki Watson gibi birkaç ABD merkezli eczane, son yıllarda maliyetleri düşüren jenerik Oksandrolon üretimine başlayacaktı. Bununla birlikte, çoğu yeraltı laboratuarından satın alındığında, piyasadaki daha pahalı anabolik steroidlerden biri olmaya devam etmektedir. Gelecekteki satın alma için önemli bir not; Anavar oksandrolon hormonu için ortak birleşik isim kalır iken, Anavar adı kendisi Oxandrolone üreten herhangi bir insan sınıf ilaç şirketi tarafından kullanılmaz.
Anavar Fonksiyonları ve Özellikleri:
Anavar veya Oxandrolone, yapısal olarak değiştirilmiş bir dihidrotestosteron (DHT) hormonudur. A-halkasındaki karbon-2'nin yerini alan ilave bir oksijen atomu ile DHT'dir. Bu değişiklik hormonun anabolik aktivitesini büyük ölçüde artırır ve metabolik olarak parçalanmasını önler. Anavar, aynı zamanda, hormonun, Anavar'ı C17-aa anabolik steroid olarak resmen sınıflandırması için ağız yoluyla alınmasını sağlayan bir metil grubunun eklenmesiyle 17. karbon pozisyonunda ikinci bir değişikliğe sahiptir.
Terapötik bir ajan olarak, Anavar'ın çeşitli tedavi planları için etkili olduğu kanıtlanmıştır. Steroidin reçete edilmesinin en yaygın nedeni, ameliyat veya enfeksiyon veya herhangi bir ciddi kilo kaybı nedeniyle gerekli kilo alımıdır. Anavarın, kortikosteroidlere aşırı veya uzun süreli maruziyetin yanı sıra kemik yoğunluğunun teşvik edilmesiyle osteoporozun tedavisi için son derece etkili olduğu kanıtlanmıştır. Bununla birlikte, bu tür kullanımlar ABD'de, şu anda bu steroid’in son derece başarılı ve pozitif geçmiş siciline rağmen katı yasalar nedeniyle nadirdir. Anavarın ayrıca, hepatitin tedavisinin yanı sıra gerekli hormon üretiminden yoksun çocuklarda büyüme ve gelişmeyi teşvik etmede etkili olduğu kanıtlanmıştır.
Anavar da performans arttırıcı sporcular arasında çok popüler bir anabolik steroid. Terapötik faydalarına bakarak, bu tür faydaların ne olabileceğine dair bir anlayışa veya takdire sahip olmalıyız. Yüzeyinde hafif olmasına rağmen, Anavar testosterondan 3-6 kat daha güçlü olan büyük bir anabolik taşır. Anavar'ın anabolik değerlendirmesi 322-630 iken, güçlü bir anabolik hormon olan testosteron, 100 derecelik bir değer taşır. Bu, bu steroidin kas yapısının özelliklerini muazzam bir şekilde ortaya koyacaktır; Ancak, derecelendirme, düşündüğünüz gibi gerçek yaşam eylemine dönüşmez. Sezon dışı erkek atlet için, bu bir premier kabarık steroid olduğunu düşünmeyiz; Aslında, bu amaçla zayıf olarak adlandırıyoruz. Ancak, anabolik gücü, bir kesim döngüsünde muazzam bir şekilde ya da doğrudan atletik geliştirmenin amacına yönelik olarak tercüme edilecektir. Ayrıca, bu hormonun androjenisitesinin oldukça düşük olduğunu ve kadın kullanımı için en hızlı steroidlerden birini oluşturduğunu da göreceğiz.
Anavar'ın doğrudan fonksiyonlarına ve özelliklerine bakıldığında, en önemli, kastaki azot tutulumunu artırma yeteneği etrafında dönerek SHBG'yi azaltır ve glukokortikoid hormonları inhibe eder. Azot retansiyonundaki artış, anabolik atmosferi, azalan seviyeler sıklıkla katabolik duruma yol açacak şekilde teşvik edecektir. SHBG'deki azalma, vücutta daha yüksek bir serbest testosteron seviyesi sağlayacak, sadece anabolik bir yumru sağlamakla kalmayıp, tüm dolaşımdaki anabolik steroidlerin serbest veya ilişkisiz bir halini destekleyecektir. Basit anlamda, bu steroidlerin daha etkili kullanılmasını sağlar. Glukokortikoid hormonların inhibisyonu için, bunlar kas israfı hormonlarıdır; En çok bilinen kortizol. Bu hormonlar yağsız kas dokusunu yok etmenin yanı sıra yağ kazanımını da destekler. Anavar da kas dayanıklılığını artıracak kırmızı kan hücresi sayısında artışları teşvik etmek için iyi bilinir. Bazı çalışmalar, bu steroidin gelişmiş kardiyovasküler dayanıklılığı destekleme yeteneğine sahip olduğunu bile göstermiştir. Son ama en az değil, Anavar tek gerçek yağ yakıcı steroidlerden biridir. Çoğu tüm anabolik steroidler yağ kaybını teşvik edecek olan metabolik hızı arttıracak, ancak Anavar'ın doğrudan lipolizi desteklediği gösterilmiştir. Pek çoğu bunu, androjen reseptörüne sıkıca bağlanma yeteneğine ve ayrıca tiroit bağlayıcı globulin azaltma yeteneğine ve ayrıca tiroksin bağlayıcı prealbümini artırabilme özelliğine sahiptir. Bu hareket, daha yüksek bir dereceye kadar kullanılan triiodotironin hormonu veya T3 hormonu ile sonuçlanır. Anavar'ın yağ yakma sonuçları tamamen kesin değil; Yağ kaybına bağlı olarak alternatif sonuçlar üreten birkaç çalışma vardır. Bununla birlikte, çoğu veri, güçlü bir lipoliz promoteri olan Oxandrolone hormonunu güçlü bir şekilde desteklemektedir.
Anavarın Etkileri:
[1] Kas Büyümesi
Dökme / Off-Sezon: Oxandrolone hormonu aromatize olmadığından, kullanımdan dolayı kazanılan herhangi bir ağırlık yağsız kas kütlesi olacaktır. Bu steroidin kullanımı nedeniyle su tutma imkansızdır. Ancak, bu steroid ile genellikle steroid hacim döngüleri ile ilişkili büyük kazançlar beklenmemelidir, sadece bunun için kesilmiş değildir. Birey, sağlam bir katı doku kazanabilmeli ve birçoğu Anavar kazanımlarının daha kolay tutulabileceğini bildirmelidir. Ancak, Anadrol, Dianabol, Nandrolone veya Testosteron gibi tanınmış kitle ajanlarına benzer kazançlar sağlamaz. Bazıları istedikleri ılımlı kazanımlara rağmen bulabilirler.
Anavar erkekler için en iyi off-sezon bulking steroid olmasa da, kadın kullanımı söz konusu olduğunda bir istisna yapmalıyız. Kadınlar, Anavar'a erkeklerden çok daha hassastır ve çok etkili bir sezon dışı ajan olabilir. Ayrıca, çoğu kadın erkek düzeylerinin yakınında herhangi bir yerde büyüklükte kazanç arayışında değildir; Genellikle kaslarda hafif bir artış dönüşebilir.
Cinsiyete bakılmaksızın, Anavar'ı sezon dışı kitle kazanma evreleri için kullanan herkes, metabolik güçlendirme özelliklerini takdir edecektir. Oxandrolone hormonu ile takviye edenler, aksi takdirde daha az mevsimsel vücut yağları kazanacaklarını göreceklerdir. Artan serbest testosteron seviyeleri nedeniyle, bireyler daha güçlü olmak için kullanılan diğer steroidleri de bulacaktır. Çok fazla olmayabilir, ama son her bit yardımcı olur.
[2] Kesim
Yağ Kaybı: Soru sorulmadan, Anavarla takviye edilecek en iyi zamanlardan biri erkek veya dişi kesim aşamasında olacaktır. Bu, aynı zamanda, anabolik steroid kullanan büyük çoğunluğun, resmi anlamda atletik geliştirme kategorisinden çıkarak hiçbir rekabetçi spora katılmadığı en yaygın kullanım amacı olacaktır. Güçlü anabolik doğası nedeniyle, Anavar, diyet döneminde yağsız doku korumak için yeryüzünde en iyi steroidlerden biridir. Vücut yağını kaybetmek için tükettiğimizden daha fazla kalori yakmamız gerekir. Başarılı diyetin anahtarı, mümkün olduğu kadar yağsız dokuyu korurken istenen yağı kaybediyor; Bununla birlikte, kas kaybı meydana gelecektir. Diyetinizi ne kadar iyi planladığınız önemli değildir, güçlü bir anabolik ajan yoksa bazı kas kaybı olur. Anavar, etkileri ile ilgili olarak yukarıda tartışılan gerçekler nedeniyle ihtiyacınız olan ajandır.
Kesme aşamasında Anavar ile takviye edenler de daha verimli bir oranda yağ yakacaktır. Doğrudan lipoliz özelliğinin ne kadar güçlü olduğuna veya olmayacağına bakılmaksızın, metabolik oran hala büyük ölçüde artacaktır. Bir kez yalın, birey de daha sert ve daha tanımlanmış göründüğünü görecektir. Bu genellikle gelişmiş vaskülarite ve genel olarak daha sıkı bir görünümle birlikte görülür.
[3] Atletik Geliştirme:
Anavar, birkaç özel sebepten dolayı birçok sporcu tarafından takdir edilmektedir. Bu steroid gücü artıracak; Toplam artış Dianabol gibi steroidler kadar önemli olmayacak ve Halotestin seviyesine yakın bir yerde olmayacak, ancak bu dikkate değer olacak. Kuvvet, hız ve güce dönüştüğü için başarılı atletizmin temel faktörlerinden biridir. Sporcular, Anavar'a kitlesinde büyük bir birikim oluşturmaması nedeniyle de takdir ediyorlar. Bazı durumlarda, eklenen kütle, spora bağlı olarak bir engel olabilir ve diğer durumlarda, hiçbir sporcunun üzerlerinde istediği meraklı gözleri ortaya çıkarır. Bu steroidin su tutmaya neden olamayacağını düşündüğümüzde, birçok sporcu için olası bir yük olan Anavar, en iyi atletik seçimlerden biri olarak durmaktadır.
[4] Geliştirilmiş Performans
Öncelik: Kullanım amacına bakılmaksızın, Anavar'ı destekleyenler, iyileşme oranlarının yanı sıra kas dayanıklılıklarını da artıracaklardır. Birey hızlı bir şekilde dışarı çıkmayacak ve daha uzun ve daha sert bir şekilde zorlayabilecek. Bu durum, duruma bağlı olarak durumun söz konusu olabileceği veya olmayabileceği eğitim seanslarımızın süresini arttırmamız gerektiği anlamına gelmez. Ancak her antrenman seansından daha iyi yararlanacağız, sahadaki zamanımızı daha iyi kullanacağız ve hepsi daha kaliteli işler yapacaktır.
Anavar'ın Yan Etkileri:
Anadrol, bir başka popüler dihidrotestosteron türetilmiş anabolik steroid aksine, Anavar biz oldukça yan etki dostu anabolik steroid diyoruz. Yan etkiler kesinlikle mümkündür, ancak sağlıklı yetişkinler için minimize edilebilirler. Aslında, sorumlu kullanımla, birçoğu hiçbir olumsuz etki yaşamadıklarını göreceklerdir. Anavar'ın yan etkilerini anlamak için, onları ihtiyacınız olan tüm ilgili bilgilerle ayrı kategorilere ayırdık.
[1] östrojenik
Oxandrolone hormonu herhangi bir östrojenik yan etki taşımamaktadır. Aromatikleşmez ve östrojen seviyelerindeki artışa bağlı olarak jinekomastiye veya su tutulmasına neden olmaz. Ayrıca östrojene bağlı yan etkileri hiçbir şekilde desteklemeyen progestin ile ilgili herhangi bir aktivite de taşımamaktadır. Su tutmanın bu steroid ile imkansız olması nedeniyle, bu yüksek tansiyon riskini azaltacaktır. Fazla su tutma, yüksek tansiyonu destekleyebilir. Aromatize olmayan bazı steroidler, Trenbolone gibi yüksek tansiyona yol açabilir, ancak Anavar bu özellik ile nadiren ilişkilidir.
[2] Androjenik
Oxandrolone son derece güçlü androjenik bir steroid değildir, ancak androjenik aktivite vardır. Böyle bir aktivite, erkek tipi kellik ve vücut kılı büyümesine yatkın olanlarda akne, hızlandırılmış saç kaybına yol açabilir. Bununla birlikte, çoğu, toplam androjenik doğa çok düşük kaldığından, bu etkilerle ilgili bir sorun olmayacaktır. Önemli bir not; 5-alfa redüktaz inhibitörleri sıklıkla anabolik steroidlerin kullanımıyla ortaya çıkan androjenik yan etkilerle savaşmak için kullanılır. Ancak, Oxandrolone hormonunun 5-alfa redüktaz enziminden etkilenmediği için bu Anavar kullanırken güçlü bir etkisi olmayacaktır. 5-alfa redüktaz enzimi, testosteronu dihidrotestosterona indirgemekten sorumludur, ancak Oksandrolon zaten dihidrotestosterondur.
Androjenik doğa, hafif olmasına rağmen, kadınlarda virilizasyon semptomlarını da teşvik edebilir. Virilizasyon semptomları arasında vücut kılı büyümesi, vokal kordların derinleşmesi ve klitoral genişleme yer alır. Neyse ki Anavar virilizasyon derecesi son derece düşüktür; Çoğu kadın, sorumlu oldukları sürece, bu etkilere düşmeden takviye edebilirler. Her zaman bireysel tepki meselesi olacaktır, ancak Oxandrolone hormonu kadın kullanımı için en güvenli anabolik steroid temsil etmeye devam ediyor. Herhangi bir nedenle virilleşme belirtileri ortaya çıkarsa, hemen kullanmaya devam etmeleri tavsiye edilir ve kaybolurlar. Semptomlar göz ardı edilirse kalıcı olabilirler.
[3] Kardiyovasküler
Anavar'ın olası yan etkilerinden en çok ilgili kolesterolü çevreleyecektir. Oxandrolone hormonu, LDL kolesterolünü arttırmanın yanı sıra HDL kolesterolü baskılamak için iyi bilinmektedir. Standart erkek terapötik dozlar HDL kolesterolü% 50'ye kadar HDL'yi baskılayan performans dozlarıyla% 30'a kadar baskı yapabilir. Performans dozları da LDL kolesterolü% 30 oranında artırabilir. Potansiyel olumsuz etkisi nedeniyle Oxandrolone kolesterol sahip olabilir eğer herhangi bir kolesterol sorunları varsa bu steroid ile takviye olmamalıdır. Kullanım için yeterince sağlıklıysanız, sağlıklı bir yaşam tarzını korumak zorunlu olacaktır. Bu, omega yağ asitleri açısından zengin bir kolesterol dostu diyetin yanı sıra bol miktarda kardiyovasküler aktivite içermelidir. Anavar ile takviye tüm doymuş yağlar ve basit şekerler sınırlamak için teşvik edilir, bir kolesterol antioksidan takviyesi düşünün ve seviyelerine yakın bir göz tutmak için.
[4] Testosteron:
Anabolik steroidlerin kullanımı doğal testosteron üretimini bastırır; Bununla birlikte, baskılama oranı bir steroidden diğerine değişir. Anavar, piyasadaki hafif bastırıcı steroidlerden biridir, ancak çoğu erkek tipik olarak ekzojen testosteronu takviye planlarına dahil etmeye teşvik edilir. Bunun yapılmaması düşük testosteron durumuna ve rahatsız edici semptomlara neden olabilir. Ancak, düşük testosteron durumuna düşmeden Anavar ile takviye mümkündür; yüksek son performans dozları toplam serum seviyelerini yaklaşık% 50 oranında bastırır, ancak% 50'lik bir azalma ile bile bazı erkekler hala sağlıklı bir aralıkta olduklarını görebilir. Bu, bireyin doğal seviyelerine büyük ölçüde bağımlı olacaktır, ancak çoğu erkek, garanti altına alınmak için ekzojen testosteron tedavisi görecektir.
Tüm anabolik steroidlerde olduğu gibi, bir kez kullanım kesilir ve tüm eksojen steroidal hormonlar vücudu temizler, doğal testosteron üretimi tekrar başlayacaktır. Doğal iyileşme, önceki düşük seviyeli bir durumun yanı sıra, uygunsuz destek uygulamaları yoluyla HPTA'da ciddi bir hasar olmadığını varsayar. Kurtarma gecede gerçekleşmeyecek, zaman alacaktır. Bu nedenle, çoğu erkek tüm steroid kullanımı tamamlandıktan sonra bir post-döngüsü terapisi (PCT) planı uygulamak için teşvik edilir. PCT planları Nolvadex veya Clomid gibi bir SERM içermeli ve sıklıkla HCG'nin kullanımından faydalanmalıdır. Üçünü birleştirmek en verimli iyileşmeyi sağlayacaktır.
[5] Hepatotoksisite
Bir C17-aa anabolik steroid olarak, Anavar karaciğere toksiktir. Karaciğer enzim değerleri tipik olarak kullanımla birlikte artar, ancak tüm C17-aa steroidlerinin oksandrolonu minimal bir hepatik doğa taşır. Veriler, terapötik dozların karaciğer enzim değerlerini önemli ölçüde artırmayabileceğini göstermiştir. Performans dozları başka bir öyküdür, ancak hepatotoksik doğa hala çoğu C17-aa anabolik steroidlerden önemli ölçüde daha az olacaktır. Akciğer enzim değerlerinde artışın karaciğer hasarına eşit olmadığını, aksine hasara yol açabilecek stresleri de göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu nedenle, zorunlu prosedürlerin takip edilmesi zorunludur:
Eğer zaten herhangi bir karaciğer sorunu varsa, Anavar veya herhangi bir C17-aa anabolik steroid ile takviye olmamalıdır.
C17-aa anabolik steroid kullanırken aşırı alkol tüketiminden kaçınmalısınız, çünkü bu durum karaciğeri aşırı yükler. Aslında, çoğu, anti-performans etkilerinden başka bir nedenden ötürü, tüm alkolden kaçınarak en iyi şekilde sunulacaktır.
Sadece kesinlikle gerekli olduğunda karşı ilaçların kullanımını sınırlandırmalısınız. Karşı ilaçların çoğu hepatotoksik bir yapı taşır; Bazı durumlarda, birçok anabolik steroidden daha büyüktür.
Oxandrolone'un toplam kullanımınızı maksimum 8 hafta ile sınırlandırmalısınız ve karaciğer enzim değerleri normale dönene kadar bir C17-aa steroid ile desteklenmemelidir.
Oxandrolone veya herhangi bir C17-aa anabolik steroid kullanımı sırasında planınıza karaciğer detoksifiye edici eklemeniz gerekir.
Anavar Yönetimi
Tedavi için standart Anavar dozları normalde günlük maksimum doz olarak günde 20 mg ile 5-10mg düşecek. Böyle bir kullanım normalde 2-4 hafta sürecek olan bir sonraki 2-4 hafta döngüsünü uygulamadan sonra küçük bir mola ile devam edecektir. Bu kullanım gerekli olduğu sürece devam edecektir.
Erkek performans arttırıcı atlet için, günde 20-30 mg'lik bir dozlama, atletik geliştirme sağlayacaktır, ancak çoğu günde 40-50mg daha verimli olacaktır. Günde 80mg nadir değildir, ancak bu yan etki riskini artıracaktır. Standart erkek Anavar döngüleri 6-8 hafta sürecek.
Kadın performans arttırıcı atlet için, kullanım amacına bakılmaksızın, günde 5-10mg normalde mükemmel dozdur. Çok az sayıda kadının günde 10 mg'dan fazla ihtiyacı olacaktır. Daha fazla arzu edilirse ve günde 10mg iyi tolere edildiyse, bir sonraki adımda günde 15mg denenebilir. Bununla birlikte, dozlamadaki her artış virilizasyon riskini artıracaktır. Günde 20 mg'lık dozlar, bu işaretin üzerindeki dozlarla riski büyük ölçüde artıracaktır, ancak bir miktar virilizasyon temin eder. Standart kadın Anavar döngüleri 6-8 hafta sürecek.
Anavar Profili
[17b-hidroksi-17a-metil-2-oksa-5a-androstan-3-on]
Moleküler Ağırlık: 306.4442
Formül: C19H30O3
Erime Noktası: 235 238 santigrat
Üretici: BTG, SPA, Başlangıçta Searle (1964)
Etkili doz: (Erkekler) 20-100 mg / gün - (Kadınlar) 2.5-20 mg / gün
Aktif Yaşam: 8-12 saat
Algılama Süresi: 3 hafta
Anabolik / Androjenik Oran (Aralık): 322-630: 24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder