4 Haziran 2018 Pazartesi

Sustanon

Sustanon

Sustanon, gezegendeki en popüler testosteron karışımı sorusudur. Testosteron bileşiklerinin çoğunun tek ester bileşikleri olduğu durumda, Sustanon 250, dört farklı esterden oluşur; Bir birine birleştirilen dört farklı testosteron bileşiği. Nadir Testosteron Replasman Tedavisi (TRT) tedavisi için Organon tarafından geliştirildi, ancak etkili bir şekilde birçok performans arttırıcı sporcu için hayati önem taşıyacaktı; Ne de olsa, Organon yıllardır dünyanın en iyi anabolik steroidlerini üretmiştir.
Sustanon'un asıl amacına gelince, fikir, uzun süre dayanacak olan anlık testosteron faydalarına izin verecek şekilde değişen büyüklükteki esterlerden oluşan bir testosteron bileşiği yaratmaktı. Tabii ki, bu umut başarılı olacaktı; Aslında, bir TRT hastası aslında her üç ila dört haftada bir tek Sustanon 250 enjeksiyonu ile düşük testosteron durumunu tedavi edebilir. Yine de, küçük ve büyük esterlerin bir karışımı nedeniyle, bir sorun daha sonra keşfedildi; Düşük testosteronun giderileceği, toplam testosteron seviyelerinin yükseleceği ve uygun veya tatmin edici araçların ötesine düşeceği düşünülmektedir. Bu nedenle, eğer seviyeler daha istikrarlı bir seviyede tutulacaksa, her bir on dört ila on dört gün arasında bir enjeksiyon muhtemelen daha etkilidir ve bu nedenle, birçok ABD'li doktor, Testosteron Cypionate gibi büyük tek ester testosteron bileşiklerini tercih etmektedir.
Sustanon'un asıl amacı TRT için iken, bu performans arttırıcı sporcular için mükemmel bir seçim olabilir; Sonuçta, Sustanon 250 sadece testosterondur. Öyle olsa bile, dört değişken esterin karışımından dolayı, eğer seviyeler sadece sabit kalmayacaksa ve aynı zamanda da her zaman zirveye çıkacaksa, büyük esterlerin bileşiğin bir parçası olmasına rağmen her gün enjeksiyonlar normal olarak tavsiye edilir. Haftada üç enjeksiyon ile başarabilirsiniz, ancak diğer her gün programı daha verimli olacaktır. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, Sustanon'a, tam olarak ne sunduğuna, ne gibi yan etkilere, ne gibi yan etkilere, ne de başarılı bir destek elde etmek için neler yapabileceklerine bakmak istiyoruz.
Sustanon Özellikleri ve Doğa:
Yukarıda belirtildiği gibi, Sustanon dört kısım testosteron karışımıdır; Özellikle Testosteron Propiyonat, Testosteron Fenilpropionat, Testosteron İzokaproat ve Testosteron Decanoate oluşur. Bu karışım sayesinde, Propionate ve Phenylpropionate esterleri küçük esterleri temsil eder ve hızlı etki eden testosteron yararları sağlarken, Decanoate ester, gerçekten büyük bir esterin faydalarının uzun ömürlü olmasını sağlar; Isocaproate ester, ortadaki rolü doldurur. Tabii ki, bu esterlerin birlikte birleşmesi için yeterli değil, Sustanon 250'nin var olması için sırayla kesin bir şekilde bir araya getirilmeleri gerekir; Aksi takdirde, Sustanon 250 değildir.
Sustanon'un kesin bileşimi aşağıdaki gibidir:
30mg / ml Testosteron Propiyonat
60mg / ml Testosteron Fenilpropiyonat
60mg / ml Testosteron İzokaproat
100mg / ml Testosteron Decanoat
Sustanon olduğunu iddia eden bir ürünle karşılaşırsanız, yukarıda listelendiği gibi değilse, farklı esterlerde farklı esterler veya hatta aynı esterleri taşırsa Sustanon 250 değildir; Yukarıdaki, bu testosteron formunu tanımlayan ve ayıran şeydir. Bir testosteron bileşiği olarak, birçok yönden, tüm tek ester testosteron bileşikleri ile söylenebilen her şey Sustanon'dan söylenebilir; Sonuçta, hepsi kişisel tercihine düşer. Her ne olursa olsun saf bir testosteron bileşiği olan Sustanon, her iki kategoride de 100'lük bir anabolik ve androjenik değer taşımaktadır ve çok yönlü bir steroidal hormondur. Doğal olarak ürettiğiniz testosteronla özdeş olan Sustanon 250, cinsellikle ilgili tüm özellikleri taşır ve cinsel ve fiziksel sağlığımıza ve genel zihin durumumuza ve genel olarak iyi oluşumuza karşı içsel rol oynar.
Protein sentezini büyük ölçüde geliştirebilme yeteneğine sahip olan bir bileşik, bu proteinin kas dokusunun yapı taşı olduğu ve sentezin hücreler tarafından protein oluşturma hızını temsil ettiği için bu önemlidir. Dahası, Sust olarak adlandırılan, kas dokusunda azot tutulumunu arttıracak; tüm yağsız kas dokusu% 16 azottan oluşur ve ne kadar çok anabolik kalırsak kalırız; anabolik atmosfimiz gelişmiştir. Bu iki faktör birincil ve önemli özellikler olsa da, Sust henüz bitmedi. Çoğu zaman göz ardı edilen ama gerçekten değerli olan bu hormonlar insülin benzeri Büyüme Faktörü-1'in (IGF-1) üretimini ve serbest kalmasını arttırma kabiliyetidir. IGF-1, tüm insanlar tarafından üretilen bir peptid hormonu olan anaboliktir ve toplam iyileşmemizin etrafında dönen önemli roller oynar; Aslında, IGF-1 insan vücudundaki hemen her hücreyi etkileyecektir.
Geliştirilmiş protein sentezi, azot retansiyonu ve IGF-1'in hepsi önemli faktörlerdir, ancak Sustanon hayal kırıklığına uğratmaya devam etmektedir. Eklemeyle, kırmızı kan hücresi sayımı artar ve kırmızı kan hücreleri oksijene ve kan yoluyla oksijen taşıdıkça, bu daha fazla kan oksijenlenmesine yol açar. Sonra glukokortikoid baskılama var; basitçe, stres hormonlarının bastırılması ve azaltılması. Bu kötü hormonlar, en iyi bilinen kortizol, kas dokusunu yok etmek ve yağ kazanımını arttırmak için anabolik hormonların tersine pek çok yöndedir; Sustanon böyle hormonları bastırır.
Tüm testosteron bileşikleri Sustanon 250 gibi, ağır bir şekilde aromatize olan bir hormon, olumsuz östrojen etkilerine yol açabilir. Ayrıca, ağır androjenik aktivitesi nedeniyle, bu kadınlar için tavsiye edilemez bir steroid ya da virilizasyon meydana gelecektir. Kesinlikle, kadınlar testosterona ihtiyaç duyarlar ve düşük testosterondan muzdarip olabilirler, ancak terapötik tedavi gerekirse tek bir ester bileşiğinin kontrolü daha kolaydır. Performans artışı için, bu tür bir performansı teşvik etmek için gerekli olan dozlar her zaman bir miktar virilizasyona yol açacaktır ve bu bazda diğer steroidler seçilmelidir; özellikle düşük androjenik aktiviteye ve düşük virilizasyon derecesine sahip olan steroidler.
Sustanon'un Testosteron Replasman Tedavisinin Yararları:
Testosteron Replasman Terapisi söz konusu olduğunda, Sustanon'un faydaları oldukça basittir; Testosteron düzeyiniz düşüktür, Sust saf testosterondur ve uygulama yoluyla problem çözülür. Takviye sayesinde, düşük testosteronun her ve her son belirtisi tersine çevrilebilir ve sonuç olarak, genel yaşam kaliteniz artar. Düşük testosteron sıkıntısı çekenler genellikle libidolarını ciddi şekilde azaltırlar ve sıklıkla erektil disfonksiyon bir problem haline gelirler, ancak bunlar tek semptom değildir. Kas kütlesi ve güç kaybı, vücut yağının artmasıyla sıklıkla sık görülür ve bu, uygun egzersiz ve diyet alışkanlıklarına rağmen ortaya çıkabilir. Dahası, sık sık acı çekenler enerji seviyelerini boşaltır, depresyona girer, uykusuzluk çeker ve bağışıklık sistemi zayıflar; zihinsel berraklık eksikliğinden muzdarip olduklarını ve çok daha ciddi koşullara kapı açtıklarından bahsetmiyoruz. Düşük testosteron göz ardı edildiğinde, diyabet, osteoporoz ve hatta Alzheimer hastalığına yol açan bir kişi olduğu gösterilmiştir. Neyse ki, düşük seviyelerden mustaripseniz, Sustanon 250 size daha fazla acı çekmemenizi sağlayabilir ve daha ciddi koşullara karşı avlanma ihtimaliniz büyük ölçüde artacaktır.
Sustanon'un Performans Avantajları:
Birçok açıdan, Sustanon'un TRT ve performansa dayalı takviyesi ile ilgili olarak çok fazla geçiş vardır, ancak bu durumda suprafizyolojik dozlara başvurmaktaydı. Bir TRT planında, seviyelerimizi normale döndürmek için testosteron ile takviye ediyoruz, ancak performans ile, testosteronun ne yaptığını yapmak için daha fazla testosteronun mevcut olması için normalde elde edilebilecek olanın ötesinde onları arttırmaktır. en iyi. Her durumda, Sustanon 250'nin performans avantajları söz konusu olduğunda, bunlar büyük oranda üç kategoriye ayrılabilir, hacim, kesme ve genel geliştirme.
Dökme: takviye ve yeterli kalori ile, daha fazla yağsız kitle elde edebileceksiniz ve aynı zamanda güç artışınızı görebileceksiniz. Ayrıca, testosteronun metabolik güçlendirici özellikleri nedeniyle, normal olarak kütle kazanım fazlarına eşlik eden daha az vücut yağ birikimi ile bunu yapabileceksiniz.
Kesim: Kesme döngüsüne gelince, çoğu zaman Sustanon veya herhangi bir testosteron bileşiğini düşünmeden önce diğer steroidleri düşünür, ancak ekzojen testosteron başarılı bir plan için gerekli olabilir. Kullanım sırasında, kalori kısıtlıyken mümkün olduğunca fazla yağsız doku koruyacağınızdan emin olursunuz ve bu çok değerlidir. Diyet yaptığımızda, vücut yağlarını kaybetmek için kalori alımımızın açık bir seviyede olması gerekir; vücut yağ yakmak için harcadığımızdan daha fazla kalori yakmamız gerekir. Sonuç olarak, yağsız doku genellikle kaybolur, ancak Sust onu koruyacaktır, ve daha fazla yağ dokunduğunuzda daha fazla yağ yakabilirsiniz. Bunu testosteronların metabolik güçlendirici özellikleriyle birleştirin ve yağ yakıcı bir makinesiniz.
Genel İyileştirme: Kullanım amacınız ne olursa olsun, şişirme, kesme veya sadece atletik performansı geliştirmek için, Sustanon'un yeryüzündeki en çok yönlü steroidal bileşiklerden biri olduğunu göreceksiniz. Kullanım amacınız ne olursa olsun, genel olarak iyileşme oranınız gibi kas dayanıklılığınız artacaktır ve bu iki özellik sadece bunu bir steroid değerinde dikkate almaya değer kılar. Tüm bu faydalara ve testosteronun her gün fonksiyonel anlamda vücudu nasıl etkilediğine baktığımızda, gördüğünüz gibi Sustanon 250'nin faydaları gerçekten çok büyük.
Sustanon'un Yan Etkileri:
Ağır aromatize edici bir steroid olarak, Sustanon 250'nin birincil yan etkileri, aromataz prosesi, testosteronun östrojene dönüşümü anlamına geldiği için östrojenik bir doğaya sahip olacaktır. Östrojen seviyeleri arttıkça, bu durum jinekomastiye ve aşırı su tutulmasına neden olabilir; Bu nedenle, sıklıkla bir Aromataz İnhibitörünün (AI) kullanımının herhangi bir testosteron bileşiğinin kullanımı ile mevcut olması tavsiye edilir; Anastrozol (Arimidex) ve Letrozole (Femara) her zaman en iyi seçeneklerdir. Doğal etki tarzlarına göre, AI'ler aromataz sürecinin vücudun toplam estrojen seviyelerini meydana getirmesini ve hatta azaltmasını engeller; sorun çözüldü. Belirtilmelidir; Seçici Östrojen Alıcı Modülatörleri (SERM'ler) ayrıca östrojen yerine reseptörlere bağlanarak jinekomastiye karşı da koruyabilir; Bununla birlikte, aromatazı inhibe etmeyecek veya östrojen seviyelerini azaltamayacaktır. Bu, SERM'lerin jinekomasti dışında koruma sağlayamadığı anlamına gelir ve dozunuza ve genel hassasiyetinize bağlı olarak sizi bunlardan korumak için yeterli olmayabilir; AI sadece tek cevaptır.
AI'ler çok fazla koruma sunarken ve sıklıkla önerdikleri testosteronun fizyolojik dozları ile birlikte, lipid profillerinizde testosteronun bir dereceye kadar suprafizyolojik dozları üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. LDL seviyelerinin artması ve HDL seviyelerinin düşmesi nadir değildir, ancak tüm umutlar kaybolmaz. Bu nedenle, yüksek kolesterolünüz varsa, takviye etmeniz zorunlu değildir, ancak eğer sağlıklıysanız, bu sağlıklı seviyelerin devam etmesini sağlamak için ekstra çaba göstermelisiniz. Başlamak için harika bir yer, HDL seviyenizi artıracağından, LDL seviyenizi düzenleyecek olan omega yağ asitleri tüketimidir.
Sustanon Yan Etkileri ile İlgili Notlar:
Yüksek tansiyonunuz varsa desteklememelisiniz.
Yüksek kolesterole sahip olmanız gerekmez.
Prostat büyümesinden şikayetçi olmamanız gerekir.
Sağlıklı bir yetişkin erkek değilseniz, desteklememelisiniz.
Weve zaten kan basıncı ve kolesterol baktı ve prostat büyümesi testosteron kullanımı ile olası iken, bu mümkündür ve zaten acı çekiyorsanız sorun bıkkın olabilir. Testosteron hormonu, prostat büyümesine neden olan androjen olan dihidrotestosterona (DHT) dönüşme kabiliyetine sahiptir, ancak sağlıklı bir prostatın avlanmasına neden olan büyük bir DHT birikimi gerektirir. Ayrıca, büyük bir doğanın DHT birikintileri, erkek tipi kelliklere yatkın olan erkeklerde saç dökülmesine neden olabilir; Ancak, eğer yatkınsanız, yine de saçlarınızı kaybedecektiniz.
Not alınmalı; Sustanon 250'nin yan etkilerine gelince, TRT hastaları nadiren büyük bir endişeye sahiptir; Sonuçta, sadece yerini alacaklar, geliştirmiyorlar. TRT seviyesi dozları ile, vücudumuzun alışılmadık seviyelerine aşina olmayan veya aşan bir hormon göstermiyoruz; Bir kez daha, sadece aşina olduğumuz bir hormonla eksik olduğumuzu değiştiriyoruz. Daha sonra adolesan kullanımımız vardır ve hiçbir şekilde kırılgan ve az gelişmiş androjen sistemine neden olabileceği hasar nedeniyle ciddi terapötik gereksinim duyulmadıkça bu şekilde kullanılması önerilmemektedir.
Sustanon Profili
17b-hidroksi-4-androsten-3-on
Testosteron bazı + 4 farklı ester
Propiyonat, Fenilpropiyonat, İzokaproat, Decanoat
Formül (baz): C27 H40 O3
Moleküler Ağırlık (baz): 288.429
Moleküler Ağırlık, Esterler:
Propionat: 362.5082
Fenilpropionat: 438.6058
İzokaproat: 404.5886
Decanoat: 460.6958
Formül (baz): C19 H28 O2
Erime Noktası (baz): 155
Üretici: Organon
Etkili Doz (Erkekler): 500-2000mg / hafta
Etkili Doz (Kadın): Tavsiye edilmez
Aktif yaşam: 3 haftaya kadar
Algılama Süresi: 3+ ay
Anabolik / Androjenik oranı: 100/100

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder