4 Haziran 2018 Pazartesi

Büyüme Hormonu - Human Growth Hormone

Büyüme Hormonu - Human Growth Hormone

İnsan Büyüme Hormonu (HGH), vücudumuzun ürettiği en faydalı hormonlardan sadece biri değil, ekzojen formda en çok arananlardan biridir. Egzojen bir formda, HGH doğal olarak üretilen hormon ile aynıdır ve en yararlı eksojen hormonlardan sadece birini değil, aynı zamanda kadın ve erkekler arasında en iyi tolere edilenlerden biridir. Yüksek tolerans seviyesi sadece tıbbi kullanım için değil, aynı zamanda performans artışı için de geçerlidir.
Hipofiz Büyüme Hormonu - 2 Get Free Free, bu medyadaki ya da herhangi bir popüler kültür sohbeti, İnsan Büyüme Hormonunu anabolik steroid olarak tanımlamaktadır. Bununla birlikte, HGH formda değildir veya anabolik bir steroid oluşturur. Evet, güçlü anabolik özellikler taşır, ancak anabolik bir şey anabolik steroid yapmaz. Gıda da son derece anabolik, ama hiç kimse anabolik steroid tavuk ya da kıyma sığır çağırırdı.
İnsan Büyüme Hormonunun kullanımı ilk kez 1958'de başarılı olmuştur. Bu sırada, HGH hipofiz özütü idi; İnsan kadavralarının hipofizinden doğrudan çıkarıldı. 1985'te ABD FDA kullanımını yasakladı. Ekstrakt edilen HGH birçok tedavi planında başarılı olmuş, ancak bununla birlikte güçlü sağlıksız dezavantajları da taşıdığı kanıtlanmıştır. Aslında, hipofiz HGH ölümcül olan dejeneratif bir beyin bozukluğu olan CJD'ye bağlanmıştır. Ancak, çok az sayıda kişi CDJ'ye, tüm kullanıcıların yaklaşık% 1'ine düştü ancak bu, FDA'nın yasağı uygulamak için yeterliydi.
FDA, HGH ekstresini yasaklayarak, kısa bir süre sonra somatrem serbest bırakılacaktı. Bu, saf bir HGH uyumu değil, daha ziyade hormonun kirletici serbest bir varyantıydı. Kısa bir süre sonra, İsveçli Kabi Vitrum saf İnsan Büyüme Hormonu sentezleme araçlarını getirecektir. Bu, Somatropin olarak bilinen HGH'nin saf sentetik ve kontaminant şekli olacaktır. Bu süreç, rekombinant DNA teknolojisi sayesinde mümkün oldu ve o zamandan beri markanın ne olduğuna bakılmaksızın tüm sentetik HGH, resmi olarak Somatropin olarak biliniyor. İnsan Büyüme Hormonu ile ilişkili etkinlik ve özellikler söz konusu olduğunda, sentetik veya doğal olarak türetilmiş bir farklılık yoktur.
İnsan Büyüme Hormonu Fonksiyonları ve Özellikleri:
İnsan Büyüme Hormonu, anterior hipofiz bezi tarafından üretilen bir protein hormonudur. Tüm yaşayan insanlar tarafından üretilir ve çocukluk döneminde en yüksek seviyededir. HGH, insan vücudundaki en önemli hormonlardan birini temsil eder, çünkü kemiklerimizi, iskelet kaslarını ve iç organlarımızı etkiler, ayrıca vücudun birçok yerinde rol oynar.
İnsan Büyüme Hormonu ayrıca karbonhidrat, yağ ve mineral metabolizmasını destekler. Doğrudan hareket tarzından dolayı, bağ dokusunun büyümesini de teşvik edebilir. Bağ dokusu büyümesinin ötesinde, HGH'nin iskelet kasında hücrelerin büyüklüğünü ve sayısını önemli ölçüde artırdığı gösterilmiştir. Hormon ayrıca trigliserit hidrolizini de destekleyecek, bu da adipoz doku veya vücut yağının azalmasını destekleyecektir. Yağları çevreleyen yeteneklerinde çok etkili olan HGH'nin total kolesterol seviyelerini önemli ölçüde azalttığı gösterilmiştir. Pek çok steroidin uygunsuz kolesterol seviyelerini destekleme eğiliminde olduğu gibi, diğer birçok şeyin yanı sıra, anabolik steroid kullanıcısı için çok yararlı olabilir.
Doğrudan işleyiş kapasitesinde, İnsan Büyüme Hormonu, anabolizmi (kas büyümesi) ve lipolizi (yağ kaybı) desteklemek için kas, kemik ve yağ dokusundaki hücrelere bir sinyal gönderir. Bununla birlikte, glikoneogenezi arttırdığı ve insülin direncini artırdığı için dolaylı özellikleri de taşır. Sonuçta, tüm bu özellikler bize insüline karşı azalan duyarlılık, artmış glikoz seviyeleri ve lipoliz oranında artışlar sağlar.
Yapısal bir temelde, sentetik bir form satın alacaksanız HGH'nin kesin veya kesin bileşimini not etmek önemlidir. Bu, birçok HGH varyantı veya fragman hormonları olduğu için önemlidir, ancak bunlar Somatropin değildir. Gerçek İnsan Büyüme Hormonu, doğal olarak üretilen HGH'ye benzeyen 191 amino asit kalıntısı taşır.
İnsan Büyüme Hormonunun Etkileri:
İnsan Büyüme Hormonunun etkileri muazzam bir şey değildir. Somatropin takviyesi sayesinde, fiziksel refahımızın sayısız alanında iyileşmeler görebiliriz ve bazı durumlarda dramatik olabilirler. Terapötik bir ortamda, HGH en yaygın olarak çocuklarda hipofiz cüceliklerini tedavi etmek veya erişkinlerde HGH eksikliği ile savaşmak için kullanılır. Bu, hipofiz kanseri neden olabilir ya da sadece yaşla birlikte sık sık ortaya çıkan bir üretim eksikliğine bağlı olabilir. HGH ayrıca HIV veya AIDS olanları tedavi etmek için kullanılır ve çok sayıda kas kaybı durumunda son derece faydalı olduğunu kanıtlamıştır. Sentetik HGH ayrıca kurbanları, kısa bağırsak sendromunu ve Prader-Willi sendromunu yakmak için faydalı olduğunu kanıtlamıştır, ancak en yaygın kullanım amacı yaşlanma karşıtı bir ilaçtır. HGH'nin etkilerine baktığımızda, yaşlanmanın etkilerini büyük ölçüde nasıl geliştirebileceğini görmek çok zor olmayacak.
Performans ortamında, HGH hızla piyasadaki en çok aranan hormonlardan biri haline gelmiştir. Bu muazzam bir anabolik; Bununla birlikte, tek başına ve orta dozda kullanıldığında, gerçekten büyük bir büyümenin desteklenmesi için iyi bilinmemektedir. Gerçek performansla ilgili büyüme için, birey normal olarak anabolik steroidlerle birlikte kullanılmalıdır. Anabolik steroidler ve HGH birbirleriyle mükemmel uyum içinde çalışmaktadır. Bununla birlikte, tek başına kullanıldığında bile, İnsan Büyüme Hormonu, herhangi bir eksojen hormonun çoğundan daha fazla iyileşmeyi destekleyeceği gibi, metabolizma üzerinde belirgin bir pozitif etki taşımaktadır. Şifa ile ilgili olduğu gibi, HGH insan vücudunun hemen hemen tüm bölgelerinde yararlı olabilecek muazzam iyileşme özellikleri taşır.
İnsan Büyüme Hormonu ayrıca güçlü ve güçlü anabolik hormon İnsülin-Benzeri Büyüme Faktörü-1 (IGF-1) ile ilişkili bir rol oynar. IGF-1 oldukça anaboliktir, muazzam iyileşme özellikleri taşır ve insan vücudundaki hemen her hücreyi etkiler. HGH kullanımı, IGF-1'de bir artışa neden olacaktır; Aslında, IGF-1 seviyeleri, yükselmiş HGH seviyelerini geçmeyecek kadar yüksek kalacaktır. Bununla birlikte, IGF-1'in HGH'ye bazı antagonist etkilerini taşıyabildiğini akılda tutmak önemlidir ki bu da bazı bireyler için HGH kullanımı sırasında tavsiye edilmeyen eksojen IGF-1 takviyesinin kullanılmasını sağlayabilir.
İnsan Büyüme Hormonu son yıllarda gençlik çeşidi olarak kabul edildi ve biz HGH'nin etkilerine baktığımızda nedenini görmek zor değil. Yaşlanmayı önler mi? Kesinlikle hayır, ama kuşkusuz yaşlanma sürecini daha kolay yönetilebilir hale getirebilir. Kısacası, HGH takviyesinden yararlanamayacak kadar az sayıda sağlıklı yetişkin vardır ve bu sadece performans ortamında değil, yaşamın her alanında da geçerlidir. Size doğrudan bir anlayış ya da takdir vermek için, İnsan Büyüme Hormonunun etkileri hem erkeklerde hem de kadınlarda aşağıdakileri içerebilir:
Azaltılmış Vücut Yağı
Uygun Vücut Yağ Düzeylerini Korumak için Geliştirilmiş Yetenek
Daha sıkı bir Fizik
Geliştirilmiş Metabolizma Hızı
Artırılmış İyilik Duyusu
Daha sağlıklı cilt
Geliştirilmiş Uyku Desenleri
Artan Kemik Gücü
Artan Enerji
Arttırılmış Eklem Dayanımı
Artan Doku Büyümesi Arttı
Fiziksel İyileşme Oranı Arttırıldı
Artan Tendon Gücü
İnsan Büyüme Hormonunun Yan Etkileri:
Genel olarak, İnsan Büyüme Hormonu, herhangi bir erkeğin veya kadının vücutlarına uygulayabileceği en güvenli hormonlardan biridir. Bu yabancı bir madde değildir, vücudunuzun iyi alıştığı bir hormondur ve daha da önemlisi ihtiyacı olan bir hormondur. Genel olarak çok güvenli bir hormon olmasına rağmen, İnsan Büyüme Hormonunun kullanımının olası yan etkileri vardır. HGH'nin en yaygın yan etkileri arasında, özellikle ayak bilekleri ve bilek, eklem ağrısı ve baş ağrıları çevresinde su tutma yer alır. Bazıları grip benzeri belirtilerle de karşılaşabilir, ancak bu tür semptomlar normal olarak sadece kullanımın erken aşamalarında ortaya çıkar ve normal olarak hızla düşer.
HGH'nin yan etkileri, kısmen su tutma ile ilgili etkilerden kaynaklanan karpal tünel sendromunu da içerebilir. Bu etkiler, hormonun performans seviyesi dozları arasında en yaygın olanıdır. Hipotiroidizm, tiroid hormon üretimindeki bir eksiklik de özellikle performans düzeyindeki dozlarda mümkündür. Bu sorun, Cytomel (Liothyronine Sodium) veya yaygın olarak T3 olarak adlandırılanların kullanımı ile giderilebilir. Bazıları ayrıca mide bulantısı, baş dönmesi, solunum yolu enfeksiyonu ve cildin uyuşması da yaşayabilir. Mümkün olduğunda, İnsan Büyüme Hormonunun bu yan etkileri, en az orta derecede ödem, hafif eklem ağrısı ve baş ağrıları en az olanıdır.
İnsan Büyüme Hormonunun yan etkileri, hormon kötüye kullanıldığında çok sorunlu hale gelebilir. Kötüye kullanım aşırı derecede yüksek dozlara işaret eder; Toplam kullanım belirsiz ve genellikle güvenli olabilir, ancak doz makul kalmalıdır. HGH kötüye kullanımı, genişlemiş ellere, ayaklara ve çene ve iç organların genişlemesine daha fazla yol açabilir. HGH'nin yan etkileri, hormonun kan şekerini artırma ve insülin duyarlılığını azaltma yeteneğine bağlı olarak kısa süreli tip-2 diyabet de içerebilir.
İnsan Büyüme Hormonunun olası son yan etkisi tahriş olmuş bir bölgedir. Ciltte küçük topaklar veya enjekte edilen bölgede kaşıntılı bir his vardır. En rahat noktayı bulmak için enjeksiyonlarınızı hareket ettirmeniz gerekebilir. Bununla birlikte, birçok kişi, HGH'lerini her defasında aynı noktaya enjekte ederek, spot enjeksiyon faydalarına sahip olduğu gösterilen birkaç hormondan biridir. Aynı bölgeye tekrar tekrar enjekte edilmesi, birçok erkeğin HGH'sini midelerindeki yağ dokusuna her zaman enjekte etmesine neden olacak lokalize lipolizi desteklediği gösterilmiştir.
İnsan Büyüme Hormonu Yönetimi:
İnsan Büyüme Hormonu, deri altından veya kas içinden uygulanabilen enjekte edilebilir bir hormondur. Subkutan olarak enjekte edildiğinde, HGH yaklaşık yüzde yetmiş beşlik bir biyoyararlılık taşır. Kas içine enjekte edildiğinde, HGH yaklaşık yüzde altmış üçlük bir biyoyararlılık taşır. Uygulama şekli de Somatropin hormonunun yarı ömrünü etkileyecektir. Deri altına enjekte edildiğinde, yaklaşık 3.8 saatlik bir yarı ömür sürecektir. Kas içine enjekte edildiğinde, yaklaşık 4,9 saatlik bir yarı ömre sahip olacaktır. Bu, yönetim tarzından bağımsız olarak oldukça kısa bir yarı ömür olsa da, yirmi dört saatlik işareti aşan IGF-1 üretimindeki belirgin ve önemli artışlar nedeniyle toplam etkilerin bu sayılardan çok daha fazla olduğunu unutmayın.
Terapötik bir ortamda, erkek İnsan Büyüme Hormonu dozları normal olarak günde 1-3iu aralığında olacaktır. Bazıları günde 4iu'ya kadar alabilir, ancak bu nadirdir. Bayan hasta için, İnsan Büyüme Hormonu dozları normal olarak günde 1-2iu aralığında olacaktır. Bazı durumlarda, doz, günde 1iu'dan biraz daha az olabilir ve bu da uzun süreli yaşlanma karşıtı planlarda yaygın olabilir.
Performansı arttırıcı atlet için çok çeşitli HGH dozları olabilir. Erkek sporcular için günde 2-4iu en yaygın olanıdır ve sporcuların yanı sıra fiziksel fikirli olanlar için son derece faydalı olabilir. Böyle bir doz yağ kaybını ve hormonla ilişkili tüm iyileşme ve gençleşme özelliklerini destekleyecektir. Anabolik steroidler ile birleştiğinde, HGH ve anabolik steroidler arasında oluşturulan sinerji nedeniyle, standart steroid döngüsü büyük ölçüde geliştirilmiş göreceksiniz. Standart anabolik steroid döngüsü çok daha faydalı hale gelir. Dişi HGH kullanıcısı için günde 1-2iu ile aynı özellikler ve faydalar elde edilebilir.
Yukarıdaki dozlar, gerçekten dikkate değer kas dokusu büyümesi elde etmek için bir performans ortamında, büyük bir fayda sağlayacak olsa da, toplam dozun arttırılması gerekecektir. Çoğu erkeğin günde 6-8iu'ya ve çok uzun bir süreye ihtiyacı olacaktır. Daha fazla kullanılabilir ve daha fazla sonuç verir, ancak aynı zamanda olumsuz yan etkilerin potansiyelini fazlasıyla abartır. Gerçek büyüme faydalarına yaklaşmak isteyen dişiler günde 3-4iu aralığına yaklaşmalıdır.
Toplam dozajdan bağımsız olarak, İnsan Büyüme Hormonu hızlı sonuç veren bir şey değildir. Sadece kısa bir süre kullanıldığında hormon nispeten yararsız olacaktır. Yağ kaybını teşvik etmek ve iyileşmeyi hızlandırmak için, en azından bireyin 16 hafta ile 8-12 haftalık kullanımının daha etkili olması gerekir. Gerçek anabolik büyüme için, kişinin en az altı ay boyunca sürekli bir dozda sürekli HGH tedavisi planlaması gerekecektir. Terapötik bir ortamda, özellikle anti-aging, toplam kullanım belirsiz olacaktır. Çoğu plan sürekli terapiyi ya da en azından yılın çoğunu tedavi eden terapiyi isteyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder