4 Haziran 2018 Pazartesi

Equipoise (Boldenone Undecylenate)

Equipoise (Boldenone Undecylenate)

Boldenone Undesilenate, 1970'lerde Squibb tarafından verilen Equipoise markasıyla bilinen bir testosteron türevi anabolik androjenik steroiddir. Equipoise resmi olarak bir veteriner sınıfı anabolik steroid olarak sınıflandırılırken, Boldenone'un ilk grupları 1950'lerin başlarında Parenabol markası altında Ciba tarafından insan ilaçları pazarında tanıtıldı. İnsan sınıfı Boldenone, 1960 ve 70'lerde insan tıbbında bazı başarılar görecekti, ancak nihayetinde on yılın sonuna kadar devam etmeyecekti. O zamandan beri, steroid sadece veteriner tıbbı ve yeraltı laboratuarları aracılığıyla piyasaya hakim Equipoise adı ile kullanılabilir olmuştur. Fort Dodge Hayvan Sağlığı şimdi Equipoise ismine sahip.
Test 600x - Buy 2 Get 1 Free Yıllardır, Equipoise'un Deca Durabolin'e (Nandrolone Decanoate) çok benzediği varsayılmıştır. Bu varsayım, kısmen Dan Duchaine'in steroid hakkında yaptığı yorumlara dayanmaktadır. Bununla birlikte, iki bileşik herhangi bir şekilde benzer değildir; Aslında, Duchaine ifadeyi geri çekerdi, ancak ilk açıklama söylentiyi canlı tutmak için yeterliydi. Equipoise başka bir anabolik steroidal hormon ile ortak olan herhangi bir şeyi paylaşıyorsa, bu testosteron olacaktır, ancak EQ, bilinen bir şey olduğu gibi, kendi başına benzersizdir. Bu iki steroidal hormondaki farklılıklara ilişkin önemli bir not; Nandrolone güçlü bir progestin doğası taşır, Boldenone ise progestin özelliği taşımamaktadır.
Equipoise İşlevleri ve Özellikleri:
Equipoise (Boldenone Undecylenate) testosteronun yapısal olarak değiştirilmiş bir şeklidir. Karbon bir ve iki pozisyonda eklenen bir çift bağda çok hafif bir değişikliktir. Bu çift bağ, hormonun androjenitesinin yanı sıra östrojenik doğayı da büyük ölçüde azaltır. Daha sonra, vücuda verildiğinde bir kez hormonun salınımını kontrol etmekten sorumlu olan çok büyük veya uzun Undesilenate estere bağlanır. Undesilenate ester, enjeksiyondan yaklaşık 3-4 gün sonra Boldenon'da bir pik salınımına izin verir ve yaklaşık 21 gün boyunca takip edilmesi için hormonun yavaş bir şekilde sürekli salımı sağlanır.
Yapısal değişiminden dolayı, Equipoise sadece testosteron oranını yaklaşık% 50 oranında aromatize eder. Östrojenik yan etkiler mümkündür, ancak olasılıklar testosteron ile karşılaştırıldığında kişinin iyiliği içindedir. Testosteron gibi bir kitlesel yapıcı kadar güçlü değildir, hatta yakın değildir, ancak azalan estrojenik aktivite, bireyin takviye yoluyla daha temiz kazanımlar yapmasına izin vermelidir.
Equipoise, testosteron ile doğrudan geliştirme özellikleriyle ilgili birçok benzerliği paylaşmaktadır. Ortak paylaşımlı özellikler arasında, protein sentezi, kaslarda azot retansiyonu, glukokortikoid hormonları inhibe etme ve IGF-1 çıkışını artırma becerisi bulunmaktadır. Equipoise ayrıca, tüm anabolik steroidler tarafından paylaşılan bir özellik olan kırmızı kan hücresi sayısının artmasıyla iyi bilinir. Bununla birlikte, Equipoise'un kırmızı kan hücresi sayısını ne kadar artırabileceğine dair kaygılar gündeme gelmiştir. Ancak mevcut veriler, bunu yalnızca çok uzun süreler boyunca aşırı yüksek doz kullanımıyla ilgili bir endişe olarak destekleme eğilimindedir. Birçok yönden Equipoise tarafından sağlanan kırmızı kan hücrelerindeki artış hızlı ve hızlı olabilir, ancak sorumlu bir şekilde kullanıldığında çoğu anabolik steroid ile karşılaştırıldığında önemli bir avantaj veya dezavantaj göstermeyebilir. Şüphesiz, herhangi bir sporcu için hücre üretimindeki ılımlı bir artış çok avantajlı olacaktır.
Equipoise Etkileri:
Equipoise etkileri oldukça basittir. Bu, çoğu kullanıcı için dikkate değer bir anabolik aktiviteyi temiz ve eşit bir şekilde sunan, genellikle iyi tolere edilen bir anabolik steroiddir. Performans geliştirme kullanımının dışında, Boldenone bir süre için insan sınıfı steroid olarak bazı başarılar elde etti. Steroid, kas erimesi hastalıkları ve osteoporozu tedavi etmede bazı başarılar elde etti, ancak sonuçta diğer steroidal seçeneklere yol açacaktı. Bir veteriner steroid olarak, Equipoise atlarda kullanımı için iyi bilinir, bu nedenle “Equipoise” adı ve “Binicilik” kelimesine olan benzerliği. EQ genellikle atlara yağsız vücut ağırlığını artırma çabasıyla verilir. Steroidin iştahı artırma yeteneği nedeniyle. Equipoise kullanan pek çok performans arttırıcı sporcu arasında artan bir iştah artışı, ancak herkesi aynı şekilde etkilemiyor gibi görünmektedir. Anabolik steroid kullanan birçok kişi iştahta artış bildirmez, son derece bireysel olma eğilimindedir, ancak ihtiyaç duyulan kaloriyi tüketmeye çalışanlar için yararlı olabilir.
Sezon dışı hacimli bir steroid olarak Equipoise, kaliteli yağsız kitle kazançları ekleyebilir, ancak bir gecede gelmeyecek ve birçok anabolik steroidin yetersiz kalacaktır. Deca Durabolin gibi steroidler, Anadrol ve Dianabol gibi steroidler gibi daha büyük kütle sonuçları üretecektir; Bununla birlikte, ikinci ikisine çoğu zaman büyük miktarda su tutma eşlik eder. Bununla birlikte, bazı sporcular, Equipoise, bir baz steroid olarak değil, toplam sezon dışı yığına eklendiğinde, daha yüksek sezon dışı kazanımlar rapor ettiler. İştah bastırma bir sorunsa, bu steroid sezon dışı büyüme için gereken fazla kaloriyi tüketmenize yardımcı olabilir. Tabii ki, bu muazzam bir kitlesel yapı steroidi olmamasına rağmen, bazıları için istedikleri tüm kütleyi üretebilir. Anabolik steroid kullanan herkes büyüklükte büyük kazançlar arıyor.
Equipoise ayrıca güçteki artışları teşvik etmek için iyi bir şekilde not edilmiştir. Dayanıklılıktaki bir artış, sezon dışı bir kitle planına çok faydalı olabilir, ancak belki de atletik performansın geliştirilmesinde daha faydalı olabilir. Ne yazık ki, son derece uzun tespit süresi, birçok sporcunun EQ kullanmasını yasaklayacaktır. Toplam algılama süresi beş aya kadar uzayabilir. Bununla birlikte, steroid kesinlikle sporcuya, mukavemet artışı değil, aynı zamanda kas dayanıklılığında kayda değer bir artışta çok sayıda avantaj sağlar. İyileşme de geliştirilmelidir. İstenen kullanım amacına bakılmaksızın, Equipoise'a eşlik eden herkes bu avantajlardan yararlanacaktır.
Equipoise ayrıca bir kesim steroidi olarak da kullanılabilir; Aslında, bu en yararlı kullanım noktası olabilir. Bu anabolik steroid yağsız kas kütlesinin mükemmel bir koruyucu maddesidir. Vücut yağını kaybetmek için tükettiğinizden daha fazla kalori yakmanız gerekir, kalorik bir eksiklik içinde olmanız gerekir ve bu anabolik steroid kullanımı ile veya olmadan gerçekte geçerlidir. Ne yazık ki, bir kalori açığı, bizim enerji taleplerimizi yağsız dokudan karşılamak için ihtiyaç duydukları şeyi alacağından, yağsız kas dokusunu riske atıyor. Uygun diyetler, yağsız kas kütlesini büyük ölçüde koruyabilir, ancak sadece bu kadar ileri gidebilir. Bir anabolik steroid kullanılmadan, bazı kas kütlesi sonunda ve kaçınılmaz olarak kaybolur. EQ, sizi zayıf dokudaki bu kayıptan büyük ölçüde koruyacak ve aynı zamanda fiziksel üzerinde çok güzel iklimlendirme etkilerinin olduğu gösterilmiştir. Bu etkiler, Masteron (Drostanolone) veya Trenbolone gibi aromatik olmayan bir steroid ile birleştirildiğinde büyük ölçüde artacaktır. Bununla birlikte, rekabetçi bir vücut geliştirme yapısının çoğu kesme planı sırasında, EQ yaygın olarak kullanılırken, normalde sadece kesme döngüsünün ön ucunda kullanılır. Normal olarak, muhtemel östrojenik aktiviteye bağlı olarak planın sonraki yarısı boyunca kesilecektir. Total östrojenik aktivite düşük olmakla birlikte, bu destek fazı sırasında herhangi bir ve tüm estrojenik aktivite normal olarak önlenir veya en azından mümkün olan en düşük noktaya indirgenir.
Equipoise Yan Etkileri:
Equipoise çoğu erkek için genellikle iyi tolere edilen anabolik steroiddir ve çoğu zaman düşük doz uygulandığında çoğu kadın tarafından tolere edilir. Equipoise kullanımının yan etkileri kesinlikle mümkündür, ancak çoğu sağlıklı yetişkin bu anabolik steroidi çok yönetilebilir bulmalıdır. Equipoise kullanımının yanı sıra yönetiminin olası yan etkilerini anlamanıza yardımcı olmak için, bunları ihtiyaç duyduğunuz tüm ilgili bilgilerle birlikte belirli kategorilere ayırdık.
[1] Östrojenik:
Boldenone hormonu aşırı derecede aromatize edilmez, ancak yine de östrojene aromatize edilir. Bunun nedeni testosteron hormonunun aromataz enzimiyle etkileşmesidir. Yüksek seviyede östrojen, jinekomasti, aşırı su tutma ve su tutulması şiddetliyse yüksek kan basıncını teşvik etmede problemli olabilir. Aromatikleştirici aktivitenin ılımlı seviyesi nedeniyle, çoğu erkek ilgili yan etkileri kontrol altına almayı çok kolay bulmalıdır. Orta dozlar yönetilebilir olmalıdır, ancak çoğu ek dikkat gerektiren yüksek dozlar bulacaktır.
Equipoise'un östrojenik yan etkileri ile mücadele etmek için, bazen bir anti-östrojen ilacına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu steroidi kullanırken her şey bir anti-östrojene ihtiyaç duymayacaktır, ancak en azından bir elinizin olması her zaman iyi bir fikirdir. Seçebileceğiniz anti-östrojen ilaçları arasında, Nidvadex (Tamoksifen Sitrat) ve Arimidex (Anastrozol) gibi Aromataz İnhibitörleri (AI) gibi Seçici Östrojen Alıcı Modülatörleri (SERM'ler) bulunmaktadır. AI’nın aromataz sürecini inhibe ettikleri ve toplam serum estrojen seviyelerini düşürdüklerinden en etkili oldukları kanıtlanacaktır. Ne yazık ki, bir aromatize edici steroid kullanımı ile daha da güçlendirilmiş kolesterol üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. SERM’ler etkili değildir, ancak çoğu erkek için genellikle yeterlidir. SERM'ler, aromataz sürecinin ortaya çıkmasını engellemez, bunun yerine, hormonun kendisini bağlamasını engelleyen östrojen reseptörüne bağlanır. Ek bir bonus olarak, SERM’ler karaciğerindeki östrojenik aktiviteyi destekledikleri için kolesterol seviyelerini geliştirebilirler. İşi başarabilirlerse, potansiyel kolesterol sorunları olan AI’lar nedeniyle ilk tercihiniz SERM’ler olmalıdır.
[2] Androjenik:
Equipoise, erkek tipi kellik ve vücut kılı büyümesine yatkın olanlarda akne, hızlandırılmış saç dökülmesi gibi androjenik yan etkiler üretebilir. Bununla birlikte, bu steroidin genel androjenikliği, karbonik ve iki pozisyonda çift bağda EQ oluşturan yapısal yapı nedeniyle büyük ölçüde azaltılmıştır. Equipoise'nin bu tür yan etkileri hala mümkündür, ancak bunlar genetik yatkınlığa güçlü bir şekilde bağlıdır, ancak çoğu eşiğin oldukça yüksek olduğunu bulacaktır.
Equipoise'nin olası androjenik yan etkileri ile mücadele ederken, 5-alfa redüktaz enzimi tarafından metabolize edilen steroid tarafından alındıklarını belirtmek önemlidir. Bu metabolizma, dihidrotestosterondan (DHT) çok daha güçlü olan dihidroboldenonda Boldenone'u çok güçlü bir androjene indirecektir; Bununla birlikte, toplam dihidroboldenon aktivitesinin insanlarda aşırı derecede düşük olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, Boldenone'un androjenik doğasının, DHT'ye indirgemeyle mücadele etmek için sıklıkla kullanılan Finasterid gibi 5-alfa redüktaz inhibitörlerinden önemli ölçüde etkilenmeyeceğini de keşfedeceksiniz.
Equipoise'un androjenik doğası nedeniyle, kadınlar virilizasyon semptomları yaşayabilir. Virilizasyon semptomları vücut tüylerinin büyümesini, vokal akorların derinleşmesini ve klitoral büyümeyi içerebilir. Bununla birlikte, düşük androjenisite bu steroidin böyle semptomları olmayan bazı kadınlar için kullanılmasını mümkün kılacaktır. Aynı zamanda, bileşiğin aşırı yavaş hareket eden yapısı kan seviyelerini kontrol etmeyi zorlaştırabilir ve alternatif steroidler tercih edilebilir. Soru sorulmadan, bireysel duyarlılık çok şey dikte edecektir. Equipoise kullanıldığında ve virilizasyon belirtileri ortaya çıkmaya başlarsa, kullanımları hemen başlangıçta kesilmeli ve kaybolurlar. Semptomlar ortaya çıkar ve göz ardı edilirse, semptomlar geri döndürülemez hale gelebilir.
[3] Kardiyovasküler:
Equipoise tarafından ortaya konan göreceli kardiyovasküler suş, özellikle anabolik steroidler olmak üzere birçok anabolik steroidden daha az olmalıdır. Boldenon, özellikle HDL seviyelerini bastırmak için kolesterol oranlarını olumsuz yönde etkileme yeteneğine sahiptir. Bununla birlikte, aşırı bir doğaya sahip olmamalı ve çoğu sağlıklı yetişkin için kontrol alanı içinde iyi olmalıdır. Kuşkusuz, estrojenik etkilerle savaşmak için bir AI'nın kullanılması, uygun olmayan lipit profillerini potansiyel olarak artıracaktır ve kolesterol yönetiminizi planlarken göz önünde bulundurulmalıdır.
Tüm anabolik steroidler ile Equipoise ek olarak tüm olanlar kolesterol seviyelerini yakından takip etmeli ve takviye başlamadan önce kullanım için yeterince sağlıklı olmalarını sağlamalıdır. Kolesterol dostu bir yaşam tarzı çok önemlidir ve Equipoise'ı kullananların çoğunu korumalıdır. Diyetinizi kolesterol dostu olduğundan ve bol miktarda omega yağ asidi içerdiğinden emin olun. Bol miktarda kardiyovasküler aktivitenin de dahil edilmesi tavsiye edilir.
[4] Testosteron:
Tüm anabolik steroidler gibi Equipoise doğal testosteron üretimini de bastırır. Bastırma oranı bir steroidten diğerine değişir ve EQ en baskılayıcı steroid olmasa da total serum testosteron düzeylerinde anlamlı bir azalma sağlayacaktır. Bu nedenle, çoğu erkeğin EQ kullanırken toplam yığında eksojen testosteron bulundurması gerekecektir. Testosteronun şekli önemsizdir. Önemli olan, vücudunuzun düşük testosteron durumunu önlemek için ihtiyaç duyduğu testosteronu almasıdır. Düşük testosteron koşulu çok sorunlu olabilir, çok sayıda olası semptom taşır ve son derece sağlıksızdır. Eğer siklusunuzda testosteron bir baz steroid olarak kullanılıyorsa, baskılama bir endişe olmayacaktır. Ancak, testosteron bir temel oluşturmuyorsa, seçtiğiniz testosteron bileşiğine göre minimum testosteron replasman tedavisi ile ilgili dozu uyguladığınızdan emin olmalısınız.
Equipoise kullanımı sona erdiğinde ve tüm eksojen steroidal hormonlar sisteminizi temizledikten sonra, doğal testosteron üretimi tekrar başlayacaktır. Yeniden canlandırılan üretim kendi başına gerçekleşecek, ancak bir Post Cycle Therapy (PCT) planı sıklıkla önerilmektedir. Bir PCT planı, doğal testosteron üretimini teşvik edecek ve daha verimli bir iyileşmeyi destekleyecektir. Testosteron seviyelerini anabolik steroid kullanımından önce geri getirmeyecek, ama bir avantaj sağlayacaktır. İyi planlanmış bir PCT, bedenleriniz doğal olarak yükselmeye devam ederken uygun vücut fonksiyonu için yeterli testosterona sahip olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda toplam testosteron düzelmesi için toplam zamanı önemli ölçüde azaltmalıdır; Ancak, toplam iyileşme hala PCT sonrası birkaç ay sürebilir.
Doğal testosteron kurtarma ve Equipoise kullanımı yanı sıra genel olarak anabolik steroidler hakkında önemli notlar. Doğal iyileşme, önceki düşük testosteron seviyesinin olmadığını varsayar. Ayrıca, uygunsuz anabolik steroid takviyesi uygulamalarından dolayı Hipotalamik-Pituiter-Testiküler Eksen (HPTA) 'ya ciddi zarar verilmediğini varsayar. EQ'lerini döngülerinde olanlar için, PCT planınız, son steroid enjeksiyonundan yaklaşık 2 hafta sonra başlamalı ve döngünün Equipoise ile bittiği varsayılmalıdır. Birçoğu HCG'nin, enjeksiyondan on gün sonra, HCG'nin SERM tedavisini takiben takip edilecek en iyi yol olduğunu düşünüyor. Alternatif olarak, bazıları bir Equipoise kullanımını bir döngünün tamamlanmasından önce sonlandırmayı seçebilir, döngüyü sadece küçük ester bazlı steroidlerle sonlandırabilir ve PCT planına daha erken başlamasını sağlayabilir.
[5] Hepatotoksisite:
Boldenone hepatotoksik anabolik steroid değildir ve karaciğere herhangi bir stres ya da hasar vermez.
Equipoise Yönetimi:
Standart Equipoise dozları normalde haftada 200-400mg olacak. Çoğu erkek, 400 mg'ı çok iyi tolere edilmek ve genel olarak kullanmak istedikleri minimum EQ miktarını bulacaktır. Birçoğu, haftada 600 mg'ı kontrol etmek için son derece kolay bir şekilde yan etkilerle son derece iyi tolere edilir. Bununla birlikte, bu gibi dozlar estrojenik potansiyelini arttıracaktır. Steroidin uzun süreli aktivitesine bağlı olarak, çoğu erkek haftada bir enjeksiyonla kolayca yapılabilir, ancak haftalık dozu 2-3 küçük enjeksiyona bölerek toplam enjeksiyon hacminde azalır. Ayrıca, bazı yan etkiler, son derece uzun bir yarı ömre rağmen daha küçük bir daha sık enjeksiyon programı ile kontrol etmek daha da kolay olduğunu bildirmiştir.
Toplam dozdan bağımsız olarak, Equipoise en az 8 hafta kullanılmalıdır. Bu, kesme döngülerinde çok yaygın bir kullanım süresidir. Pek çok kesim planı, 8 haftalık Equipoise ile ilaveten, aromatize edici olmayan ajanlar için hormonu seçmeden ek 4-8 ​​hafta ile başlayacaktır. Sezon dışı kullanım süresi boyunca, 8 hafta minimum olacaktır, ancak çoğu 12 hafta daha verimli olacaktır. Dökme veya kesme, tüm anabolik steroidler ile iyi istifleme çok yönlü bir anabolik steroid olmak Equipoise bulacaksınız.
Dişi kullanım için haftada 50 mg Equipoise standart dozdur. Virilizasyon bu dozla önlenebilir ancak duyarlılığa büyük ölçüde bağımlı olacaktır. Bazı kadınlar haftada 75-100 mg tolere edebilirler, ancak haftada 50 mg ile rahat bir hale gelene kadar böyle bir doz girişiminde bulunmamalıdırlar. Kadınların çoğu aynı zamanda 6 haftalık bir Equipoise döngüsünü, almak istedikleri kadar uzakta bulabilirler.
Equipoise Profili:
(Boldenon Baz + undeksenenoik Asit Ester
[1,4-androstadien-3-on, 1 7b-ol]
[1-dehidrotestosteron]
Moleküler Ağırlık (taban): 286.4132
Moleküler Ağırlık (ester): 186.2936
Formül (baz): C19H26O2
Üretici: Çeşitli
Etkili Doz (Erkekler): 200-600mgs / hafta
Etkili Doz (Kadın): 50-100mgs / hafta
Aktif yaşam: 15 gün
Algılama Süresi: 5 aya kadar
Anabolik / Androjenik oranı: 100: 50

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder